0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Коаиус Држач За Стапчиња За Јадење Кујна Корпа За Стапчиња За Домаќинство Со Контрастна Боја, Одвод Кафез За Стапчиња За Јадење, Држач За Стапчиња За Јадење, Дренаж?

Коаиус Држач За Стапчиња За Јадење Кујна Корпа За Стапчиња За Домаќинство Со Контрастна Боја, Одвод Кафез За Стапчиња За Јадење, Држач За

DEN 675.20
Во магацинот.

Тековен

целосно е погоден за кујнска машина за миење садови или бања Оваа ставка е кујна за складирање кошница, многу погодна за. Зачувување, безбедност, издржливост и погодност. Одлична корпа за складирање кујна, издржлива. Прибор за јадење се чува во прегради, лесно се зема и може да се смести тривијалната кујна. целосно е погоден за кујнска машина за миење садови или бања. Оваа ставка е кујна за складирање кошница, многу погодна за. Зачувување, безбедност, издржливост и погодност. Одлична корпа за складирање кујна, издржлива. Прибор за јадење се чува во прегради, лесно се зема и може да се смести тривијалната кујна. Коаиусматеријал : Апсиза : како што е прикажано намена : дизајн Со Повеќе оддели, не зафаќа простор, за поставување сито и други кујнски прибор.

Параметри на производот

Стоката во категоријата