0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Нилајт Хич Чекор Со 2 Приемник За Приемник Заштитник На Задниот Браник Компатибилен Со Автомобил Камион Возила Надградена Текстура Црна Кука Чекор Бар со Накуцван?

Нилајт Хич Чекор Со 2 Приемник За Приемник Заштитник На Задниот Браник Компатибилен Со Автомобил Камион Возила Надградена Текстура

DEN 1872.00
Во магацинот.

Тековен

УНИВЕРЗАЛНА ОПРЕМА : Се Вклопува На Автомобил/Камион/Возила со приемник за кука од 2 инчи Тежина Капацитет : 350 ФУНТИ. КОРИСНИЧКИ ДИЗАЈН : со дизајн отпорен на лизгање и вклучен бесплатен пин-брава и стабилизатор.Нилајт хич чекор бар обезбедува безбеден и удобен чекор за вас. ЦВРСТ и ЦВРСТ : овој заштитник на браникот е направен со тежок дијаметар од 2 инчи и цевки со дебелина на ѕидот од 0,120 инчи, црна завршница обложена со двојна фаза во прав. ЛЕСНА САМОСТОЈНА ИНСТАЛАЦИЈА : не е потребно дупчење. Лесен приклучок installation.It не само што го прави вашето возило да изгледа поцврсто, туку го штити и вашето возило од судири на задниот дел. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Накуцване Чекор И Кука Заклучување и У-Завртки. УНИВЕРЗАЛНА ОПРЕМА : Се Вклопува На Автомобил/Камион/Возила со приемник за кука од 2 инчи. Тежина Капацитет : 350 ФУНТИ. КОРИСНИЧКИ ДИЗАЈН : со дизајн отпорен на лизгање и вклучен бесплатен пин-брава и стабилизатор.Нилајт хич чекор бар обезбедува безбеден и удобен чекор за вас. ЦВРСТ и ЦВРСТ : овој заштитник на браникот е направен со тежок дијаметар од 2 инчи и цевки со дебелина на ѕидот од 0,120 инчи, црна завршница обложена со двојна фаза во прав. ЛЕСНА САМОСТОЈНА ИНСТАЛАЦИЈА : не е потребно дупчење. Лесен приклучок installation.

Параметри на производот

Стоката во категоријата