0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Nianxinn закачи едноставен пакет за закачалки од 20 пластични закачалки за деца за џемпери за палта за возрасни закачалка

Nianxinn закачи едноставен пакет за закачалки од 20 пластични закачалки за деца за џемпери за палта за возрасни закачалка

DEN 2004.96
Во магацинот.

Тековен

Многу тенок и компактен, за да можете да заштедите многу простор за гардероба ▲ Совршено за дневна употреба : Голема вредност секојдневни закачалки за виси полесна облека и облека, како што се маици, кошули, блузи, костум, палто, џемпери, фустани, кратки панталони, здолништа и сл. Посилни и многу полесни од закачалките од дрвени костуми. Grooves на рамената : Нашите разноврсни закачалки за алишта се погодни за деца и облека за возрасни, но може да се користат и за други додатоци, дизајнирани со забележани раменици, овие закачалки за нелипки се одлични за висечки врски, ремени, шалови, тенки кошули, жени со долна облека, такви како градници, ноќници и камиони. ▲ Совршена големина : Овој закачал за џемпери доаѓа во пакет од 20, димензиите се со должина од приближно 29,5 см, совршена големина за држење облека за деца. Многу тенок и компактен, за да можете да заштедите многу простор за гардероба. ▲ Совршено за дневна употреба : Голема вредност секојдневни закачалки за виси полесна облека и облека, како што се маици, кошули, блузи, костум, палто, џемпери, фустани, кратки панталони, здолништа и сл. Посилни и многу полесни од закачалките од дрвени костуми. Grooves на рамената : Нашите разноврсни закачалки за алишта се погодни за деца и облека за возрасни, но може да се користат и за други додатоци, дизајнирани со забележани раменици, овие закачалки за нелипки се одлични за висечки врски, ремени, шалови, тенки кошули, жени со долна облека, такви како градници, ноќници и камиони.

Параметри на производот

Solid color.:
SHOULDER GROOVES.:
Non-slip.:
Package Including:
20*Hanger.:
About color:
We will choose randomly for you.
Extra Storage:
Taking up minimal space while increasing the available storage space in your wardrobe, organize your clothes to avoid searching, keeping cloths from creasing, no need for ironing.
With the ergonomic design curve on the side of the hanger, there will be no creases or warping on the shoulders of the clothes. :

Стоката во категоријата