0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Рачен вентилатор мини преносен тивок вентилатор USB вентилатор за полнење повеќе бои 1800mAh батерија 3 брзина моќен мал вентилатор за биро со база симпатична вентилат?

Рачен вентилатор мини преносен тивок вентилатор USB вентилатор за полнење повеќе бои 1800mAh батерија 3 брзина моќен мал вентилатор

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Овој мал рачен навивач е одличен подарок за роднини, пријатели и колеги на Божиќ, Денот на благодарноста, родендените и другите фестивали Мини големина : Овој мини вентилатор лесно се вклопува во вашата торба, совршен за патувања на отворено, канцеларија. 3 Поставки за брзина : 3 Брзина се прилагодени, кратко притиснете го копчето за да го вклучите вентилаторот, притиснете го постојано за да ја прилагодите брзината на ветерот или да го исклучите вентилаторот. Овој рачен вентилатор е изработен од висококвалитетен материјал, не е лесен за кршење, здрав и издржлив. Преносен мини вентилатор може да се користи не само како рачен вентилатор. И има основа што може да се користи како мал вентилатор на бирото на вашата работна маса. Овој мал рачен навивач е одличен подарок за роднини, пријатели и колеги на Божиќ, Денот на благодарноста, родендените и другите фестивали. Мини големина : Овој мини вентилатор лесно се вклопува во вашата торба, совршен за патувања на отворено, канцеларија. 3 Поставки за брзина : 3 Брзина се прилагодени, кратко притиснете го копчето за да го вклучите вентилаторот, притиснете го постојано за да ја прилагодите брзината на ветерот или да го исклучите вентилаторот. Овој рачен вентилатор е изработен од висококвалитетен материјал, не е лесен за кршење, здрав и издржлив. Преносен мини вентилатор може да се користи не само како рачен вентилатор. И има основа што може да се користи како мал вентилатор на бирото на вашата работна маса. Карактеристики : Овој рачен вентилатор е изработен од висококвалитетен материјал, не е лесен за кршење, здрав и издржлив.

Параметри на производот

Стоката во категоријата