0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Тешки Тркала За Тркала-4 парчиња Вртливи Тркала Од Гумена Плоча, Индустриски Рицинус За Тежок Мебел, Шари За Гуми, Капацитет за Полнење 600 кг, Тивок, Двоен Лежиште, За?

Тешки Тркала За Тркала-4 парчиња Вртливи Тркала Од Гумена Плоча, Индустриски Рицинус За Тежок Мебел, Шари За Гуми, Капацитет за Полнење 600

DEN 297.60
Во магацинот.

Тековен

[Двојна брава] Тешко Ротирачко тркало со монтажна плоча, позиционирање со четири дупки, многу тивко при возење, апсорбира удар и вибрации Топчестите лежишта и двојното заклучување обезбедуваат максимална носивост и безбедност. [Висок квалитет] Нов тпу висок еластичен гумен материјал со прстен за прашина, отпорност на триење, апсорпција на удари, флексибилност, без гребнатини, издржлив. Проширена гумена шарка, ширина од 32мм / 1,25 инчи, Подобар стисок. [Висока флексибилност и безбедност] вртливите тркалца можат да ротираат 360 ??° , што лесно може да се пренесе во која било насока. Тркалцата со сопирачки спречуваат тркалање или ротирање на тркалата, што е многу погодно за носење лесен мебел и прикажување тивко и безбедно, секогаш обезбедувајќи заштита за луѓето и тешките предмети. [Тешки лежишта] цврстата структура на телото на тркалото е многу отпорна на абење, отпорна на нечистотија, двојни лежишта за расклопување со голема брзина, одлична носивост, дизајнирана за максимално оптоварување од 1323 килограми, лесни за движење маси, седишта, полици или друга тешка Работа. Почитуван клиент, ако ви треба посебна големина на тркалца, ве молиме испратете ни е-пошта, ние ќе ви обезбедиме најквалитетна услуга. Новите тркалца со висока термопластична гума (површина на гумата), се тивки, отпорни на абење, не се лизгаат, отпорни на прашина, мазна ротација, безбедно сопирање и одлични перформанси на носење.Широко применливо за различни апликации ОД DIY до индустријата, домот, болницата, фабриката, училиштето и продавницата.

Параметри на производот

Wheel diameter:
3 inches / 75 mm, 4 inches / 100 mm
Rim width:
1.25 inches / 32 mm
Total height:
4 inches / 100 mm, 4.9 inches / 124 mm
Mounting plate size:
3.7x2.5 inches / 93x63 mm
Mounting hole distance:
3x1.8 inches / 75x45 mm
Bearing capacity:
single wheel load 200KG / 441lbs, four wheel load 600KG / 1323lbs
?Scope of supply ?:
4x caster:
?note?:
1. Due to manual measurement, please allow 0-0.02 inch error. Thank you.:
2. Due to the difference of light and screen, the product color may be slightly different, please refer to the actual product. :

Стоката во категоријата