0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Прицврстувачи за клупи прилагодливи алатки за клип за обработка на дрва за обработка на дрва, столар за клип агол, десен агол алуминиумска легура Алатка за единечн?

Прицврстувачи за клупи прилагодливи алатки за клип за обработка на дрва за обработка на дрва, столар за клип агол, десен агол алуминиумска

DEN 395.20
Во магацинот.

Тековен

Единствена рачка, виткање вилица, прилагодлива вилица Корисна дрво, инженерство и заварување. Слот на основата, за да можете да го поправите VISE на работната маса или машината. Вис на десен агол, леана легура, челична жица. Материјал : Табелата за стегање е фалсификувана со процес на зацврстување на спреј за да се обезбеди крајна издржливост и долг животен век. Единствена рачка, виткање вилица, прилагодлива вилица. Корисна дрво, инженерство и заварување. Слот на основата, за да можете да го поправите VISE на работната маса или машината. Вис на десен агол, леана легура, челична жица. Материјал : Табелата за стегање е фалсификувана со процес на зацврстување на спреј за да се обезбеди крајна издржливост и долг животен век. Нови производи со висок квалитет! Willе ви биде доставено во рок од две недели : Максималното отворање на брадата е 70мм кога линијата е назад. Спецификации : Материјал : Алуминиумска рачка за легура : Зафатот на рачката е прилагодување на големината на отворањето : Околу 68мм/2,68 "Ширина на ширина на Вилицата : околу 95мм/3,74 "Агол : 90 степени Објективно : Столарспецијални белешки : Поради некои далечни земји долго време за транспорт, ние ќе го продолжиме времето на приемот за да обезбедиме безбедно пристигнување на вашиот пакет.

Параметри на производот

Стоката во категоријата