0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Дупки битови рутер бит 1/2 инчен шанк продолжен рутер бит вистински двоен двоен секач за гравура за гравура за мелење на мелење мазна операција за сечење

Дупки битови рутер бит 1/2 инчен шанк продолжен рутер бит вистински двоен двоен секач за гравура за гравура за мелење на мелење мазна операција

DEN 846.40
Во магацинот.

Тековен

★ Висококвалитетни парчиња за сечење на CNC за мелење : остри парчиња карбид, изработени од микрокристални сечила на карбид и силен челик, со одлична отпорност на абење и остри рабови за сечење Технологијата за мелење со висока прецизност обезбедува одлична отпорност на абење и остри рабови, а прецизното сечење ќе ги намали остатоците и бурните. ★ Широк спектар на апликација : Овој бит на професионален рутер за рутер не само што е многу погоден за израмнување на штицата, повторно поставување или планирање на горната површина на таблата, туку и погодна за кастрење и жлебови/жлебови. Погоден е за сечење цврсто дрво, табла за честички, иверица, фиберборд со средна густина и различни композитни материјали од дрво. (Избегнувајте сечење на железни метали и материјали што не се дрво, како што се челик, железо и песок). Операција мерки на претпазливост : . Примена : Сечење задоволувачки одбор за дрво, табла за густина, иверица, еколошки одбор. Широк спектар на апликации, како што се фабрички градежни материјали, основни продавници, ентузијасти за столарија. ★ Висококвалитетни парчиња за сечење на CNC за мелење : остри парчиња карбид, изработени од микрокристални сечила на карбид и силен челик, со одлична отпорност на абење и остри рабови за сечење. Технологијата за мелење со висока прецизност обезбедува одлична отпорност на абење и остри рабови, а прецизното сечење ќе ги намали остатоците и бурните. ★ Широк спектар на апликација : Овој бит на професионален рутер за рутер не само што е многу погоден за израмнување на штицата, повторно поставување или планирање на горната површина на таблата, туку и погодна за кастрење и жлебови/жлебови. Погоден е за сечење цврсто дрво, табла за честички, иверица, фиберборд со средна густина и различни композитни материјали од дрво. (Избегнувајте сечење на железни метали и материјали што не се дрво, како што се челик, железо и песок). Операција мерки на претпазливост : . Примена : Сечење задоволувачки одбор за дрво, табла за густина, иверица, еколошки одбор. Широк спектар на апликации, како што се фабрички градежни материјали, основни продавници, ентузијасти за столарија. Детален дизајн : сечило со висока прецизност, соодветен негативен дизајн на предниот дел, притоа земајќи ја предвид јачината и острината на сечилото. Во исто време, се користи поголем дијаметар на јадрото за подобрување на ригидноста на алатката и стабилизирање на сечење и отстранување на чипови. Нож за обработка на дрво за гравирање на мелење на мелење со две острици за ножеви рутер бит.

Параметри на производот

Product grade:
 Industrial grade
Corporeal:
 Carbide
Type:
Milling cutter
DIY Supplies:
Woodworking
Applicable machine:
Trimming machine,gong machine
Sizing Shank Diameter Cutter diameter Blade length:
1/4''x5/16'' 1/4'' 7.96mm 30mm:
1/2''x1/2'' 1/2'' 12.7mm 38.1mm:
Features:
Specially fain for bench trimming machine,portable engraving machine and so on.:
No shining,smooth cutting,no burrs,no burrs,no blackening.:
Blade sharper and improves the service efficiency and durability.:
Cutting tools can produce still surface for wood such as hardwood,softwood and synthetic board,but should avoid processing metal materials such as copper and iron as well as non-wood materials such as sand and stone.:
Make sure to use the clamping sleeve of appropriate size,because it is worn seriously,not round enough and with taper of internal bore cannot provide enough clamping strength,which leads to vibration or fly off when the blade handle is broken.:
Never assume that the new jacket is safe and reliable.When uneven contact marks or grooves are found in the handle part after clamping,slip situation and interior hole deformation of the clamp should be replaced immediately to avoid accidents.:
When the cutter is installed and clamped,stop the machine immediately if it is ground that the knife has a fluttering phenomenon when working. Repeat the clamping for several times so that the tool handle and the clamping sleeve are in full contact and the work is carried out.:
The tool handle should be in good contac :

Стоката во категоријата