0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Придружете се на Ware 4PCS одвојување на тешки чистење на домови за чистење на домови за чистење на домови , подлога за чистење, сунѓер на целулоза, Carborundum подлога со ви?

Придружете се на Ware 4PCS одвојување на тешки чистење на домови за чистење на домови за чистење на домови , подлога за чистење, сунѓер на целулоза,

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Овој сунѓер Carborundum ќе ви помогне да ги задржите садовите, садовите, тавчињата, мијалниците, рерната, микробранова печка, скара за скара и сè друго што е пенливо чисто Само натопете ја оваа подлога за чистење во вода и оставете ги нано-честичките да ги направат сите тешки чистачи без никакви штетни хемикалии. Издржливите материјали стојат на заглавување на грима-премиум материјалот е издржлив за долготрајни перформанси. Плачените влошки за чистење тенџере се направени од врвен квалитет, еластични синтетички влакна кои гарантираат години на континуирана употреба. Исто така, тие никогаш не добиваат 'рѓа, откријте, се распаѓаат или раскинуваат како ефтини и слабо изработени сунѓери и чистење влошки на пазарот. Ергономскиот дизајн, долго време да се исцрпи зафаќањето на раката не е уморен - одвојлив дизајн, поудобно, повеќе заштеда на енергија, поголема заштита на животната средина. Доколку треба да купите блок за сунѓер за замена , Ве молиме контактирајте со услугата за клиенти. Овој сунѓер Carborundum ќе ви помогне да ги задржите садовите, садовите, тавчињата, мијалниците, рерната, микробранова печка, скара за скара и сè друго што е пенливо чисто. Само натопете ја оваа подлога за чистење во вода и оставете ги нано-честичките да ги направат сите тешки чистачи без никакви штетни хемикалии. Издржливите материјали стојат на заглавување на грима-премиум материјалот е издржлив за долготрајни перформанси. Плачените влошки за чистење тенџере се направени од врвен квалитет, еластични синтетички влакна кои гарантираат години на континуирана употреба. Исто така, тие никогаш не добиваат 'рѓа, откријте, се распаѓаат или раскинуваат како ефтини и слабо изработени сунѓери и чистење влошки на пазарот. Ергономскиот дизајн, долго време да се исцрпи зафаќањето на раката не е уморен - одвојлив дизајн, поудобно, повеќе заштеда на енергија, поголема заштита на животната средина. Доколку треба да купите блок за сунѓер за замена , Ве молиме контактирајте со услугата за клиенти.

Параметри на производот

Стоката во категоријата