0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Снабдување со безбедност во лабораторија 100мл / 3,4 мл. Стаклена колба, тесен врат, чиста, висина: 105мм, 12 pk 5yhl6-1 секој

Снабдување со безбедност во лабораторија 100мл / 3,4 мл. Стаклена колба, тесен врат, чиста, висина: 105мм, 12 pk 5yhl6-1 секој

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Дизајнирано со широка основа, оваа конусна колба може да се користи за чување, мешање или топлински хемиски раствори Дизајнирано со широка основа, оваа конусна колба може да се користи за чување, мешање или топлински хемиски раствори. Дизајнирано со широка основа, оваа конусна колба може да се користи за чување, мешање или топлински хемиски раствори. Неговиот тесен врат овозможува употреба со стеги и стопери. Овој список е за PKG.

Параметри на производот

Стоката во категоријата