0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Куки за лепило Cpsun лепило, цртање без пробивање, куки за облека за алуминиум, куки за мулти-спецификација кујна и куки за бања куки за алуминиумска облека.

Куки за лепило Cpsun лепило, цртање без пробивање, куки за облека за алуминиум, куки за мулти-спецификација кујна и куки за бања

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Може да се користи како кука за таванот, кука за палто, кука за сончање, кука за фидер за птици, кука за клучеви, кука за растенија, кука за слика, кука за крпи, кука за туширање ■ Идеални куки за палто за висечки палта, капи, пешкир, чанта, шалови, облеки за влез, калта, спална соба, кујна, бања. ■ Обезбедува изобилство на простор за виси предмети и организирање. Совршено за организирање на кој било влез или фоаје. ■ Цврст и издржлив : Нашите куки над вратата се изработени од висококвалитетен метал. ■ Користете го вашиот простор ефикасно за да го направите вашиот свет почисто место. Може да се користи како кука за таванот, кука за палто, кука за сончање, кука за фидер за птици, кука за клучеви, кука за растенија, кука за слика, кука за крпи, кука за туширање. ■ Идеални куки за палто за висечки палта, капи, пешкир, чанта, шалови, облеки за влез, калта, спална соба, кујна, бања.

Параметри на производот

4:
Size:
43.5*3.2cm

Стоката во категоријата