0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за Чистење на оџаци ЛАНГФЕНГ Комплет За Четка За Камин, Четка За Камин Содржи 6/9/12/15/18 Флексибилни Прачки Комплет За Четка За Четка За Чистење Камин Четка За ?

Комплет за Чистење на оџаци ЛАНГФЕНГ Комплет За Четка За Камин, Четка За Камин Содржи 6/9/12/15/18 Флексибилни Прачки Комплет За

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Користете во тесни простории : прачките се исклучително трајни, флексибилни и се наведнуваат со малку премногу напор Тоа може да биде совршено поради робустен чад свиткување за длабоко чистење. Зголемен најлон материјал : и столбот и работната глава се спорни од армиран најлон, кој е отпорен на абење и има долг животен век и не е лесно скршен. Флексибилни : решетките се флексибилни и можат совршено да поминат низ овие тврди чадници. Лесно за склопување и расклопување, можете да поврзете повеќе шипки за да го проширите нивниот опсег. Лесен за употреба : овој комплет за чистење за вентилација на фен е лесен за употреба со едноставни упатства, обезбедува одлични резултати и помага да се избегнат скапи поправки. Употреба на производот : производот се користи за чистење на различни цевки, камини, оџаци, отпечатоци, сушари итн. Сите хигиенски проблеми се решаваат. Камин Четка Прачка Во Собата, Камин Четка Содржи 6/9/12/15/18 Флексибилни Прачки Камин Четка Комплет Камин Чистење Прачка Четка За Чистење Четка За Сушење Цевка Четкасовршен за чистење на оџакот од врвот до дното или покрај вашиот камин. Исчистете ја шпоретот сам и заштедете пари.Лесно се склопува и расклопува, и можете да поврзете повеќе шипки за да го проширите вашиот опсег. Прачките се флексибилни, што може совршено да дојде преку ова робусно свиткување на чад.Како да се користи : - Чекор 1 : Поврзете ги прачките една по друга-Чекор 2 : Закачете ја влакната со прачки-Чекор 3 : Ставете ја четката во каминот-Чекор 4 : Лизнете го столбот во каминот-Чекор 5 : Фиксирајте ја вежбата со столбот-Чекор 6 : Започнете со чистење на каминотспецификација : Материјал : Најлонполингс( единечно) : прибл.

Параметри на производот

Material:
Nylon
Pollings (single):
approx. 410 mm / 610 mm
Brush head diameter:
approx. 100 mm
Number of poles:
6/9/12/15/18 Flexible rods
Package contents:
1x set of chimney brushwork rod kit (no hand drills):
Remarks:
1. Please allow the difference of 1-3 cm due to the manual measurement and 3-5 g for the difference between different colors.:
2. Due to the screen difference, the color can be slightly different what you expect, please allow it.:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Стоката во категоријата