0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Vifemify Sports за возрасни двострани загради Горна и Долна заби заштитник силиконски материјал погоден за кошарка, итн.

Vifemify Sports за возрасни двострани загради Горна и Долна заби заштитник силиконски материјал погоден за кошарка, итн.

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Силиконски материјал со висок квалитет : силиконски материјал, безопасен и без мирис, еколошки и безбеден, добра еластичност и напнатост, добра отпорност на влијание и перформанси на амортизирање Дизајн на структура со двојна густина : заби, е помек, убав и лесен за употреба, се чувствува удобно и лесен за носење. Функција на производот : Ефективно намалете го влијанието на движењето на забите, тампон и апсорбирачки шок и бидете издржливи. Опсег на примена : Погоден за фудбал, кошарка, бокс, уметничко лизгање, Санда и други конкурентни спортови. Одлични спортови додатоци : Одлична алатка за спортски ентузијасти и спортисти без штета на непцата и усните. Силиконски материјал со висок квалитет : силиконски материјал, безопасен и без мирис, еколошки и безбеден, добра еластичност и напнатост, добра отпорност на влијание и перформанси на амортизирање. Дизајн на структура со двојна густина : заби, е помек, убав и лесен за употреба, се чувствува удобно и лесен за носење. Функција на производот : Ефективно намалете го влијанието на движењето на забите, тампон и апсорбирачки шок и бидете издржливи.

Параметри на производот

Item Type:
Mouth Guard
Material:
Silicone
Color:
Black
Weight:
Approx. 32.0g/1.1oz
Package List:
1 x Mouth Guard 1 x Pad
If you have any after-sales questions, please contact me by email in time :

Стоката во категоријата