0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Koqio 2 парчиња магнетски држач за вежбање на бит, држач за вртење од 20 ° пивот, држач за завртки за завртки за јака од 1/4 инчи, магнетна завртка за вежбање на врвови за в?

Koqio 2 парчиња магнетски држач за вежбање на бит, држач за вртење од 20 ° пивот, држач за завртки за завртки за јака од 1/4 инчи,

DEN 447.84
Во магацинот.

Тековен

✅ Висококвалитетни материјали : Оваа магнетна вежба е изработена од висококвалитетни челични метални материјали, што е силно и издржливо Наменето за употреба во возачи на удари и клучеви. ✅ Магнетско заклучување : Магнетниот завртка бит дизајниран со силен постојан неодимиум магнет за задржување на прицврстувачот - ги минимизира капките и го намалува мавтањето! Едноставно лизгајте го ракавот напред за да го ослободите малку. ✅ 20 ° режим на ротација : Со режим на ротација од 20 °, може совршено да влезе во тесни простори и области со тешко достапност. ✅ Инсталација : Битката за завртки може да се инсталира на држачот на права алатка, совршено фиксиран на завртката, нема потреба да се грижите за паѓање, инсталацијата на вратилото на влијанието и високиот вртежен момент има широк опсег на прилагодување, нема потреба да се менува. ✅ Применливост : Погоден за електричен шрафцигер, рачен шрафцигер, електрична вежба, пневматска вежба, итн. Се користи за конструкција на палуби, дрвена рамка, подот од иверица, градежни гајби, итн. Челични метални материјали, кои се силни и издржливи. Наменето за употреба во возачи на удари и клучеви. ✅ Магнетско заклучување : Магнетниот завртка бит дизајниран со силен постојан неодимиум магнет за задржување на прицврстувачот - ги минимизира капките и го намалува мавтањето! Едноставно лизгајте го ракавот напред за да го ослободите малку. ✅ 20 ° режим на ротација : Со режим на ротација од 20 °, може совршено да влезе во тесни простори и области со тешко достапност. ✅ Инсталација : Битката за завртки може да се инсталира на држачот на права алатка, совршено фиксиран на завртката, нема потреба да се грижите за паѓање, инсталацијата на вратилото на влијанието и високиот вртежен момент има широк опсег на прилагодување, нема потреба да се менува.

Параметри на производот

Product Material:
Steel
Product Size:
87 x 15mm/3.4 x 0.6 in
Product Specifications:
6.35mm hexagonal handle 1/4 for both internal and external use
Color:
Silver, Red, Black
Package content:
2 x Magnetic pivot drill bit holder:
Tips:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :

Стоката во категоријата