0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Зимски снег елен спортови со преклопување валкана облека за алишта за перење спална соба, мал капацитет 16,5 x13,8

Зимски снег елен спортови со преклопување валкана облека за алишта за перење спална соба, мал капацитет 16,5 x13,8

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

✿ PREMIUM материјал : Поддршката за алиштата е изработено од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд и е наредена со водоотпорна облога на PE, што е силно и издржливо Внатрешниот слој е водоотпорен за да се одржи внатрешноста чиста и суво. Устата на торбата има дизајн на устата на зракот, кој може да биде добро изолирано. ✿ LAUNDRY Големина на корпата : Имаме две големини за да изберете! S : 16,5 "x 13.8"/42 x 34cm, m : 19,6 "x 15,7"/50 x 40 cm. Погодна големина, може да има многу предмети. Постојат рачки од обете страни на корпата за перење, што е погодно за употреба и движење. Устата на торбата е поддржана од ленти за поддршка на ЈП, кои можат подобро да ја одржат исправената форма. ✿ Колетабилни препреки со рачки : Оваа корпа за перење на валкана облека со две рачки е еднослојна ткаенина, лесна и ленти за поддршка на ЈП на устата на торбата. Може да застане добро кога е во употреба и може да се свитка кога не се користи, заштеда на простор и лесен за носење. ✿multipurpose : торбата за корпи за перење е погодна за семејства, канцеларии, расадници, спални соби, бањи, тоалети, плакари за храна, алишта, универзитетски домови, итн Како и торба за купување за разни духови. Поради неговиот преклопен и преносен дизајн, може да го зачува вашиот простор кога не треба да го користите. ✿ Упатства за миење : Се препорачува да се исчисти корпата за перење со ладна вода или да се избрише со влажна крпа. Не бели или машинско миење, во спротивно тоа лесно ќе влијае на изгледот. ✿ PREMIUM материјал : Поддршката за алиштата е изработено од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд и е наредена со водоотпорна облога на PE, што е силно и издржливо. Внатрешниот слој е водоотпорен за да се одржи внатрешноста чиста и суво. Устата на торбата има дизајн на устата на зракот, кој може да биде добро изолирано. ✿ LAUNDRY Големина на корпата : Имаме две големини за да изберете! S : 16,5 "x 13.8"/42 x 34cm, m : 19,6 "x 15,7"/50 x 40 cm. Погодна големина, може да има многу предмети. Постојат рачки од обете страни на корпата за перење, што е погодно за употреба и движење. Устата на торбата е поддржана од ленти за поддршка на ЈП, кои можат подобро да ја одржат исправената форма. ✿ Колетабилни препреки со рачки : Оваа корпа за перење на валкана облека со две рачки е еднослојна ткаенина, лесна и ленти за поддршка на ЈП на устата на торбата. Може да застане добро кога е во употреба и може да се свитка кога не се користи, заштеда на простор и лесен за носење. ✿multipurpose : торбата за корпи за перење е погодна за семејства, канцеларии, расадници, спални соби, бањи, тоалети, плакари за храна, алишта, универзитетски домови, итн Како и торба за купување за разни духови.

Параметри на производот

Material :
Waterproof Oxford Cloth(Polyester)
Size :
16.5 X 13.8/42 X 34cm, 19.6 X 15.7/50 X 40 Cm
Style :
Round
Design:
One-Sided Full-Width Printing
Package Include:
1 X Laundry Basket
Multiple Uses:
Perfect For Clothing Storage (Especially For Underwear, Socks, Bra, Etc.). Home Textiles Storage, Toy Storage, Kid Product'S Storage And Pet Product'S Storage, Can Also Be Used As Dirty Clothes Hamper For Laundry. Foldable For Easy Storage.
Easy To Carry:
The Laundry Basket Is Designed With A Handle, Which Will Not Hurt Your Hands When Lifting, Making You Feel Very Comfortable. Easy To Carry To Any Place You Want To Go.
Cleaning Method:
We Recommend Washing It By Hand, Not Machine Washing Not To Bleach, Iron, Or Dry Clean.
Please Contact Us At Any Moment If You Have Any Questions With The Item.We Will Do Our Best To Solve The Problem And Provide You The Best Service. :

Стоката во категоријата