0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
112 Парчиња Комплет За Торта За Торта Цврста Тркалезна Табла За Торта 4 Инчи, 6 Инчи, 8 Инчи, 10 Инчи Со Пергаментна Хартија Тркалезна И Пластична Плоча За Сепаратор За Т?

112 Парчиња Комплет За Торта За Торта Цврста Тркалезна Табла За Торта 4 Инчи, 6 Инчи, 8 Инчи, 10 Инчи Со Пергаментна Хартија Тркалезна И Пластична

DEN 351.84
Во магацинот.

Тековен

Пакетот вклучува : пакетот содржи 12 парчиња табли за торта со 4 различни големини, 80 парчиња хартија за печење и 20 парчиња пластични штипки за правење колачи со 3 нивоа, па дури и повеќе слоеви колачи, што го олеснува слојот на колачите и полн со забава 12 сребрени тркалезни табли за торта : има 4 различни големини на тркалезни табли за торта, вклучувајќи 4 инчи, 6 инчи, 8 инчи и 10 инчи, 3 парчиња од секоја големина; секој центар за плочи има претходно подготвена мала дупка 3/8, нанесена за поставување на иглата за позиционирање на центарот ( вклучена во производот), што може да ги направи колачите подобри. 20 Пластични прачки за шпилка за торта : има 20 пластични прачки за шпилка за торта, секоја пластична прачка за шпилка за торта е прибл. 1 см/ 0,4 инчи во дијаметар, должината на белата прачка е прибл. 24 см/ 9,4 инчи; Цврстите и дебели проѕирни пластични сламки обезбедуваат поддршка за вашите нивоа колачи. 80 пергаментни тркалезни хартии : има 80 пергаментни хартии, тркалезни пергаментни хартии во 4 инчи, 6 инчи, 8 инчи и 10 инчи; нема потреба од претходно подготвена, така што ќе имате повеќе време да ја направите тортата. Широка примена : комплетот шипки за колачи може да ви помогне да ја држите тортата и малку да ги одделите слоевите на тортата без да го расипете слоевитоста на тортата; погоден е за готвачи на торти или печење во домашната кујна, а може да се нанесе за да направите колачи сами и пријатели на семејни собири и роденденски забави. Карактеристики : Цврст картон : квалитетниот картон е во 4 различни големини, е отпорен на масло и издржлив и може да се фрли директно во корпата за отпадоци без чистење.

Параметри на производот

Material:
paper, plastic
Color:
white, brown, silver
Size as shown in the pictures :
Package include:
3 x 4 Inch round white cardboard cake boards :
3 x 6 Inch round white cardboard cake boards :
3 x 8 Inch round white cardboard cake boards :
3 x 10 Inch round white cardboard cake boards :
20 x 4 Inch parchment paper rounds :
20 x 6 Inch parchment paper rounds :
20 x 8 Inch parchment paper rounds :
20 x 10 Inch parchment paper rounds :
20 x Plastic dowels :
Note:
Do not use it in the oven. :
Please allow a little error on the size due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect, the actual color may be a little different from the picture's. :

Стоката во категоријата