0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Misxi 2 Спакувајте Тврдо Куќиште ЗА КОМПЈУТЕР Со Заштитник На Екранот Од Калено Стакло Компатибилен Со Apple Watch Серија 8 Серии 7 45mm, Ултра Тенок Целокупен Заштитен Капак ?

Misxi 2 Спакувајте Тврдо Куќиште ЗА КОМПЈУТЕР Со Заштитник На Екранот Од Калено Стакло Компатибилен Со Apple Watch Серија 8 Серии

DEN 191.84
Во магацинот.

Тековен

Апликација : Компатибилен Со Apple Watch Серија 8 И Серија 7 45mm Лесен за инсталирање : предвремениот дизајн на куќиштето на apple watch е многу лесен за инсталирање. Може да се инсталира директно без полетување на ременот на часовникот. Анти-шок И Анти-пад : Изработен од компјутерски материјал и вградено калено стакло, овој случај ги покрива целосните предни и закривени рабови на часовникот и му дава целосна заштита на вашиот часовник. Чувствителност на допир : допирањето на заштитникот на екранот реагира, давајќи ви гол метален допир. Ве молиме совет : Овие корици не поддржуваат додека пливате бидејќи водата ќе се заглави под куќиштата. Ако заборавите да го соблечете, можете да го избришете со крпа или марамчиња. Случај, суви влажни марамчиња. Misxi 2 Пакувајте Тврдо Куќиште ЗА КОМПЈУТЕР Со Заштитник На Екранот Од Калено Стакло Компатибилен Со Apple Watch Серија 8 Серии 7 45mm, Ултра Тенок Целокупен Заштитен Капак За i Watch S8/S7, 1 Сино + 1 Проѕирно Ултра Тенко : оваа кутија за часовници со јаболка е многу тенка и лесна што нема да додаде никаков товар на вашиот зглоб.

Параметри на производот

Стоката во категоријата