0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
XtPower SP36 SP36 Преклопен соларен полнач 36W Полнење таблет за мобилен телефон Енергетска банка iPhone ipad Samsung и USB уреди со висока ефикасност со соларна панел со висока ефика

XtPower SP36 SP36 Преклопен соларен полнач 36W Полнење таблет за мобилен телефон Енергетска банка iPhone ipad Samsung и USB уреди со висока

DEN 185.60
Во магацинот.

Тековен

Сите банки за напојување Xt Power со влез DC (9-20 V) Сончев панел со високи перформанси за полнење банки за напојување, мобилни телефони, табели, фотоапарати, итн. Со влез 18 V/2 A DC и преку USB -портата. Висококвалитетни соларни ќелии со ефикасност од 22% и се фалат со вкупна максимална моќност од 36 вати. Со оваа моќност, на пример, можете да наплатите електрична банка Xt Power XT-16000 за 4 часа со соларна енергија (целосно сонце). 6-те монокристални соларни панели можат да се преклопат и лесно да се транспортираат, што го прави сигурен и оптимален производ за итни случаи и подготовка. Сончевиот панел DC 18 V излез е компатибилен со сите поголеми банки за напојување Xt Power со DC излез (9-20 V). Препорачуваме да користите комбинација на електроенергетска банка и соларен панел за поголема мобилност и стабилно напојување на вашите уреди. Содржина на испорака : Xt Power SP36 Сончев панел и упатства. Сончев панел со високи перформанси за полнење банки за напојување, мобилни телефони, табели, фотоапарати, итн. Со влез 18 V/2 A DC и преку USB -портата. Висококвалитетни соларни ќелии со ефикасност од 22% и се фалат со вкупна максимална моќност од 36 вати. Со оваа моќност, на пример, можете да наплатите електрична банка Xt Power XT-16000 за 4 часа со соларна енергија (целосно сонце). 6-те монокристални соларни панели можат да се преклопат и лесно да се транспортираат, што го прави сигурен и оптимален производ за итни случаи и подготовка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата