0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за леќи за леќи за телефонски фотоапарати, преносни леќи за зумирање на мобилен телефон 32X, Универзална двојна прилагодување HD леќи за телескоп за мобилни т

Комплет за леќи за леќи за телефонски фотоапарати, преносни леќи за зумирање на мобилен телефон 32X, Универзална двојна прилагодување

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Објективни леќи со голем отвор : Леќата е голема решетка, што ја прави временската линија на стрелање поволна и сликата посветла; Леќите имаат висока резолуција и може да се видат јасно од далечина Режими на повеќекратна употреба : Леќите се лесни за инсталирање, со режим на снимање на статив, режим на телескоп и рачно снимање. Погодно е да се користи во различни ситуации. Широко применливо : Тој е погоден за гледање игри, концерти, патување, гледање loversубители на животни, вести и далечинско снимање. Леќите се мали по големина, светло во тежина и е погодно за носење. HD телефонски леќи : Овој леќа може да ги направи јасни работите; Леќи со широк агол од 0,63х ултра може да снимаат широко поле на сценографии; Леќите од 198 степени Fisheye можат да создадат интересни и уникатни слики. Систем за двојно прилагодување на окото : Овој производ е опремен со систем за двојно прилагодување на окуларот и објективните леќи. Кога фотографирате, нема црн дел на целиот екран. Објективни леќи со голем отвор : Леќата е голема решетка, што ја прави временската линија на стрелање поволна и сликата посветла; Леќите имаат висока резолуција и може да се видат јасно од далечина. Режими на повеќекратна употреба : Леќите се лесни за инсталирање, со режим на снимање на статив, режим на телескоп и рачно снимање. Погодно е да се користи во различни ситуации. Широко применливо : Тој е погоден за гледање игри, концерти, патување, гледање loversубители на животни, вести и далечинско снимање. Леќите се мали по големина, светло во тежина и е погодно за носење. HD телефонски леќи : Овој леќа може да ги направи јасни работите; Леќи со широк агол од 0,63х ултра може да снимаат широко поле на сценографии; Леќите од 198 степени Fisheye можат да создадат интересни и уникатни слики. Систем за двојно прилагодување на окото : Овој производ е опремен со систем за двојно прилагодување на окуларот и објективните леќи.

Параметри на производот

Item Type:
Phone camera lens
Material:
Optical glass aluminum alloy
Magnification:
32 times
Angle of View:
7.4 degree
Coating:
Multi layer coating
Weight:
493.00g/17.39oz
How to Use:
1. Turn on the camera function of the mobile phone. The round hole of the mobile phone clip and the center of the main camera are in the same line, and fix the mobile phone clip;:
2. Turn the thread of the mobile phone telescope clockwise to the end of the screw hole of the mobile phone clamp;:
3. Slowly rotate the eyepiece focusing wheel until the image is clear. If the mobile phone imaging is not full screen, slowly rotate the eyepiece focusing wheel until full screen;:
4. Fix the mobile phone on the E clip;:
5. Connect the tripod and use the telescope as above.:
Package List:
1 x Telephoto Lens:
2 x Connecting Clip:
1 x Eye Cup:
1 x Phone Holder:
1 x Tripod:
2 x Lens:
1 x Storage Bag:
1 x Storage Bag:
1 x Cleaning Cloth:

Стоката во категоријата