0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за автомобили со бесплатни мобилни телефони, Bluetooth 5.0 во звучникот на автомобили со визир клип, Siri Google Assistant Поддршка, вградени во Mic, Поддршка 2 телефони повр?

Комплет за автомобили со бесплатни мобилни телефони, Bluetooth 5.0 во звучникот на автомобили со визир клип, Siri Google Assistant

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

[Pretty Sound & Clear Talks] Звучникот на Bluetooth Car Bluetooth е специјално дизајниран за безбедно возење, што главно се користи за раце без да зборува на патот Со Bluetooth v5.0+EDR, HD глас, технологија за откажување на бучава и моќен звучник од 3 вати, ги обезбедува крајните јасни повици и музика без разлика каде сте!. [Интелигентна гласовна команда] Едно копче за активирање на Siri или Google Assistant за безбедно возење, звучникот на автомобили со рацете ви помага да остварувате повици, да испраќате текстови или да добиете насоки за возење од GPS апликации, за да можете да останете целосно фокусирани на возење. [Двојни телефонски врски] Овој звучник без Bluetooth Car може да поврзе 2 мобилни телефони истовремено и лесно да се префрла помеѓу музиката и повиците!. [Најлесно да се користи] само спарете се на вашиот телефон и поставете го овој комплет на вашиот сонце, така што да уживате во повици без раце со вграден микрофон и музика со опсег на Bluetooth 10 Meters. [Долг век на траење на батеријата] се губат во вашите повици, музика или насоки за возење со до 22 часа траење на батеријата и време на подготвеност од 45 дена, време за полнење 1-2 часа. Тоа е прекрасен подарок за вашите пријатели и loversубовници. [Нашата услуга] Ние цврсто веруваме дека ќе го сакате нашиот комплет за автомобили за мобилни телефони „Handsfree“, и ако не сте апсолутно задоволни, вратете ги во рок од 60 дена за поврат, без прашања. [Pretty Sound & Clear Talks] Звучникот на Bluetooth Car Bluetooth е специјално дизајниран за безбедно возење, што главно се користи за раце без да зборува на патот. Со Bluetooth v5.0+EDR, HD глас, технологија за откажување на бучава и моќен звучник од 3 вати, ги обезбедува крајните јасни повици и музика без разлика каде сте!. [Интелигентна гласовна команда] Едно копче за активирање на Siri или Google Assistant за безбедно возење, звучникот на автомобили со рацете ви помага да остварувате повици, да испраќате текстови или да добиете насоки за возење од GPS апликации, за да можете да останете целосно фокусирани на возење. [Двојни телефонски врски] Овој звучник без Bluetooth Car може да поврзе 2 мобилни телефони истовремено и лесно да се префрла помеѓу музиката и повиците!. [Најлесно да се користи] само спарете се на вашиот телефон и поставете го овој комплет на вашиот сонце, така што да уживате во повици без раце со вграден микрофон и музика со опсег на Bluetooth 10 Meters. [Долг век на траење на батеријата] се губат во вашите повици, музика или насоки за возење со до 22 часа траење на батеријата и време на подготвеност од 45 дена, време за полнење 1-2 часа. Тоа е прекрасен подарок за вашите пријатели и loversубовници. [Нашата услуга] Ние цврсто веруваме дека ќе го сакате нашиот комплет за автомобили за мобилни телефони „Handsfree“, и ако не сте апсолутно задоволни, вратете ги во рок од 60 дена за поврат, без прашања.

Параметри на производот

Bluetooth Pairing Name:

Стоката во категоријата