0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
[2-Пакети] GLBLAUCK Заштитник На Екранот За Приватност За Samsung Galaxy A02S &засилувач; Samsung Galaxy A03S, Анти-Шпион 9H Цврстина Калено Стакло Заштитници На Екранот За Samsung Galaxy A02S &заси?

[2-Пакети] GLBLAUCK Заштитник На Екранот За Приватност За Samsung Galaxy A02S &засилувач; Samsung Galaxy A03S, Анти-Шпион 9H Цврстина

DEN 1320.00
Во магацинот.

Тековен

Специјално Дизајниран : Погоден За Samsung Galaxy A02 S/Samsung Galaxy A03 S, Калено Стакло За Приватност со цврстина НА екранот 9 H Заштитникот На Екранот За Приватност со висока Технологија ги чува вашите personal, приватни и чувствителни информации скриени од странци. Екранот е видлив само за лица директно пред екранот. Без прашина, без отпечатоци, супер лесна инсталација со едно притискање, без меурчиња. Забелешка : Заштитникот на екранот Од Калено Стакло само обезбедува заштита од гребнатини и ги намалува шансите за оштетување на вашиот екран од ударни сили и пад, овој заштитник на екранот може да се сруши ако падне од високо место или под огромен притисок. Премиум тенки 0,3 мм 2,5 Д тркалезни рабови балистичко калено стакло заштитник на екранот, 9ч Цврстина, отпорен на гребење, заштитете го екранот од гребнатини и капки, исклучително издржлив. Супериорна Услуга : Доколку имате какви било проблеми со нашите производи, ние ќе се потрудиме да ви помогнеме. GLBLAUCK Приватност Анти-Шпионски Заштитник На Екранот : ние Сме најновите во најсовремената технологија за заштита на екранот. Само За Samsung Galaxy A02 S/Samsung Galaxy A03 S.карактеристики На Заштитникот На Екранот Против Шпион За Приватност : Чувајте ги вашите информации безбедни и спречете ги другите да ги гледаат информациите на екранот на вашиот телефон.

Параметри на производот

Стоката во категоријата