0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Безбеден држач за телефон со автомобили, монтирање на телефон со автомобили, силиконски практични за камиони за автомобили SUV табела

Безбеден држач за телефон со автомобили, монтирање на телефон со автомобили, силиконски практични за камиони за автомобили SUV табела

DEN 239.84
Во магацинот.

Тековен

Постои дизајн на кука за да се одржи телефонот под стабилен агол, а овие две куки може да се преместат и флексибилно за да одговараат на различни големини на телефон или други уреди Направено од силиконски гел, оваа подлога за мобилен телефон со силиконски гел има силен капацитет за апсорпција, така што не е лесно да се падне додека возите. Едноставниот дизајн и малата големина го олеснуваат користењето, ставањето и носењето многу погодност за вашиот живот. Овој држач за телефон може директно да се стави на контролната табла на автомобили, камиони, SUV, итн., И исто така може да се примени на сите мазни површини како што е биро или маса. Овој практичен држач за телефон е лесен за употреба или чист, и не е потребно не-магнетно, без лепило или лепак, и само треба да користите влажна крпа за да го избришете и добро е како ново. Направено од силиконски гел, оваа подлога за мобилен телефон со силиконски гел има силен капацитет за апсорпција, така што не е лесно да се падне додека возите2. Едноставниот дизајн и малата големина го олеснуваат користењето, ставањето и носењето многу погодност за вашиот живот3. Постои дизајн на кука за да се одржи телефонот во стабилен агол, а овие две куки можат да се преместат и флексибилно за да одговараат на различни големини на телефон или други уреди4. Овој практичен држач за телефон е лесен за употреба или чист, и не е потребно не-магнетно, без лепило или лепак, и само треба да користите влажна крпа за да го избришете и добро е како нов. Овој држач за телефон може директно да се стави на таблата со автомобили, камиони, SUV, итн., И исто така може да се примени на какви било мазни површини како што е биро или табела : Опис : Дали сакате да добиете супер стабилен и безбеден држач за телефон Во вашиот автомобил додека возите? Нашиот држач за телефон со силиконски гел е дефинитивно она што го наоѓате.

Параметри на производот

Description:
Do you want to get a super steady and safe phone holder in your car while driving? Our silicone gel phone holder is definitely what you find. It has a strong absorption capacity to keep phone security. What's the most important is that there is a hook design to hold the phone in a stable angle, and these two hooks can be moved flexibly to fit the size of phone or other appliances. Either you need a reliable stand to watch a movie on your smartphone or to hold your GPS device in place on your car dashboard, this universal silicone mat is the perfect solution.:
Features:
1. Made from silicone gel, this silicone gel cellphone pad has a strong absorption capacity so it's not easy to fall while driving. :
2. Simple design and small size make it easy to use, place and carry providing much convenience for your life. :
3. There is a hook design to hold the phone in a stable angle, and these two hooks can also be moved flexibly to fit various sizes of phone or other appliances. :
4. This practical phone holder is easy to use or clean, and it is non-magnetic, no adhesive or glue needed, and you just need to use a damp towel to wipe it and it's good as new. :
5. This phone holder :

Стоката во категоријата