0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за автоматска млазница за гориво Orion Motor Tech, 3/4 NPT автоматско исклучување на млазницата за гориво со вртење на цревото од 360 °, млазницата за полнење на гаснот?

Комплет за автоматска млазница за гориво Orion Motor Tech, 3/4 NPT автоматско исклучување на млазницата за гориво со вртење на цревото од 360

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Automate & Simplify Your Fuel Transfer Tasks : This fuel nozzle kit by Orion Motor Tech includes a 3/4" NPT automatic fuel nozzle and a 360° fuel hose swivel to let you easily and flexibly transfer gasoline, E15, diesel, kerosene, biodiesel, и повеќе Брзо гориво без излевање или преполнувања : Нашата млазница за гориво и гас нуди три опции за стапка на проток со максимум до 16 gpm, но автоматски се исклучува кога резервоарот за гориво е полн за да спречите какво било хаос. Лесно гориво од кој било агол : Вртењето на цревото за гориво од 360 степени ви овозможува да добиете совршен агол, обезбедувајќи поголема безбедност и погодност при пополнување на резервоарот или возилото. Повеќенаменска употреба во различни поставки : Нашата млазница за пренесување на горивото и вртливата се вклопуваат во секое црево за гориво од 3/4 инчи, дозволувајќи ви да Користете ги во широк спектар на поставки, од пополнување на резервоарот за гас на вашиот автомобил до пренесување на гориво на градилиште. Силно изградено за трајна употреба : Изградбата на легурата на овој комплет за млазници за гориво обезбедува години на отпорност на корозија, додека ПВЦ Облеката помага да се задржи бојата на вашето возило непроменета. Среќна набавка вети : Орион моторна технологија го поддржува овој комплет за млазници за гасни пумпа со силна гаранција и нашата вообичаена пријателска услуга за клиенти 24/7 за да можете да го пробате без ризик и да уживате во почисто и поефикасно гориво денес. Automate & Simplify Your Fuel Transfer Tasks : This fuel nozzle kit by Orion Motor Tech includes a 3/4" NPT automatic fuel nozzle and a 360° fuel hose swivel to let you easily and flexibly transfer gasoline, E15, diesel, kerosene, biodiesel, и повеќе.

Параметри на производот

Стоката во категоријата