0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Клипови за задржување на автомобили во Menqang, Универзален 200PCS автомобил најлонски браник Фендер, панел чувар / аспиратор / аспиратор / прицврстувачки костум за клип, ?

Клипови за задржување на автомобили во Menqang, Универзален 200PCS автомобил најлонски браник Фендер, панел чувар / аспиратор / аспиратор

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Последниот прицврстувач за притискање на навртки вклучува околу 16 видови клипови за да се вклопат во дупки во сите видови на големини, вклучувајќи дупки од 7мм-12мм Изработено е од високо квалитетно најлонско влакно што може да се вметне во дупката. Тој е издржлив, силен и без вибрации, отпорен на корозија, капе-докажан, мала тежина и издржлива. Лесно за инсталирање, само притиснете го иглата за разделување и прилепете го на своето место. Големината и формата на монтажниот клип е сеопфатен сет на универзални големини што можете лесно да ги користите и ефтино да ги инсталирате. Широко се користи за : замена на трим панел, панел за исечоци на вратите, браник, автомобил за автомобил, странично здолниште, решетка, аспиратор. Последниот прицврстувач за притискање на навртки вклучува околу 16 видови клипови за да се вклопат во дупки во сите видови на големини, вклучувајќи дупки од 7мм-12мм. Изработено е од високо квалитетно најлонско влакно што може да се вметне во дупката. Тој е издржлив, силен и без вибрации, отпорен на корозија, капе-докажан, мала тежина и издржлива. Лесно за инсталирање, само притиснете го иглата за разделување и прилепете го на своето место. Големината и формата на монтажниот клип е сеопфатен сет на универзални големини што можете лесно да ги користите и ефтино да ги инсталирате. Широко се користи за : замена на трим панел, панел за исечоци на вратите, браник, автомобил за автомобил, странично здолниште, решетка, аспиратор.

Параметри на производот

material:
plastic
Carton size:
15x15x13cm
Bracket size:
16 most popular sizes​​

Стоката во категоријата