0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Организатор за складирање на шампон за бања Cabilock Организатор за складирање wallидови за складирање на решетки за чување куки за налепници, монтирани полици за склад?

Организатор за складирање на шампон за бања Cabilock Организатор за складирање wallидови за складирање на решетки за чување куки за

DEN 224.00
Во магацинот.

Тековен

Апс Организатор за складирање на складирање : Полица за складирање - Погодно е да организирате потреби за бања како шампон, балсам и сапун со овие полици за туширање, правејќи ја вашата бања уредна. Аголен туш за туширање : Услуга за клиенти : Ако имате какви било прашања во врска со нашата бања, Ве молиме слободно контактирајте со нас. Куки поставени со wallидови : Направено од материјал, издржлива и -временска употреба. Када : Организатор за складирање на шампон изработен од материјал и -временска употреба. Шампон : Мултифункционален и без дупчење дизајн изгледа повеќе мода. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики за складирање на бања - Материјал : АБС туш полица за туширање со полици за складирање на туширање полици. - Боја : Како што е прикажано црно шипка за туширање. - Големина : околу 30x11. - Тоа е совршена решетка за складирање за бања, шуплив дизајн, нема да зафаќа премногу простор за простор за туширање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата