0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ханабас Кутија Дијамант Шема Хартија Кутија Контејнери Јасно Контејнер Квадратни Ткиво Кутија Ткиво Носителот Покритие Салфетка Организаторот Носителот Лицето ?

Ханабас Кутија Дијамант Шема Хартија Кутија Контејнери Јасно Контејнер Квадратни Ткиво Кутија Ткиво Носителот Покритие Салфетка

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Милениче КУТИЈА ЗА КРПИ ЗА ЛИЦЕ ДЕКОРАТИВНА КУТИЈА ЗА ТКИВО - оваа кутија за ткиво со скриена алатка која ќе ви помогне лесно да ја отворите кутијата, а горниот дел има дизајн со повеќе појаси за складирање на други мали работи. КУТИЈА ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ за ТКИВО Дијамантска Шема Кутија За Ткиво Едноставниот Дизајн На Структурата Одговара На Секој Декор, Донесе Свеж И Нов Изглед за Вашиот Дом. ДЕКОРАТИВНО ТКИВО случај не само што може да биде како кутија за ткиво, туку може да биде и држач за десктоп телефон, ќе ви донесе многу погодност. ОРГАНИЗАТОР на САЛФЕТКИ Ткивна Кутија Покријте Добро Изработена, Стабилна Поставеност, Цврста Со Доволно Капацитет и Совршено Дизајнирана да Го Збогати Вашиот Декор. КУТИЈА ЗА ПУМПАЊЕ ХАРТИЈА стабилниот исправен дизајн со рамно дно овозможува стабилно поставување и лесен пристап до далечинските управувачи, четки за шминка, пенкала, канцелариски материјал и многу повеќе. КУТИЈА ЗА КРПИ ЗА ЛИЦЕ ДЕКОРАТИВНА КУТИЈА ЗА ТКИВО - оваа кутија за ткиво со скриена алатка која ќе ви помогне лесно да ја отворите кутијата, а горниот дел има дизајн со повеќе појаси за складирање на други мали работи. КУТИЈА ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ за ТКИВО Дијамантска Шема Кутија За Ткиво Едноставниот Дизајн На Структурата Одговара На Секој Декор, Донесе Свеж И Нов Изглед за Вашиот Дом. ДЕКОРАТИВНО ТКИВО случај не само што може да биде како кутија за ткиво, туку може да биде и држач за десктоп телефон, ќе ви донесе многу погодност. ОРГАНИЗАТОР на САЛФЕТКИ Ткивна Кутија Покријте Добро Изработена, Стабилна Поставеност, Цврста Со Доволно Капацитет и Совршено Дизајнирана да Го Збогати Вашиот Декор. КУТИЈА ЗА ПУМПАЊЕ ХАРТИЈА стабилниот исправен дизајн со рамно дно овозможува стабилно поставување и лесен пристап до далечинските управувачи, четки за шминка, пенкала, канцелариски материјал и многу повеќе. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики на кутијата за ткиво-тој е лесен, мал, лесен за носење и складирање, нема да зазема многу простор кога ќе се стави на масата или кутијата за ткиво со салфетка за чај.

Параметри на производот

Стоката во категоријата