0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабилок Ѕид монтирање 6 парчиња Четка За Заби За Чување Желка Држач За Паста За Заби Држач За Четка За Заби Држач За Четки За Заби Решетка, Симпатична Фламинго Патув?

Кабилок Ѕид монтирање 6 парчиња Четка За Заби За Чување Желка Држач За Паста За Заби Држач За Четка За Заби Држач За Четки За Заби Решетка,

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Диспензерот За четки За заби Користи Изработени од материјал, издржлив за употреба Организатор на четка За заби Користи цртан филм форма дизајн, и атрактивни. Четка За Заби Контејнери За Патување монтиран На Ѕид, нема да зазема премногу место во вашата бања. Заштитниот Капак На четката За заби Користи мултифункционални држачи за четки за заби, што ја прави бањата почиста. Организација За бања Лесен за инсталирање. Добар декор за бања. Пакетот Вклучува 6 x Информации За Багажникот За Четки За Заби Направени Од материјал, овој држач за четки за заби е здрав и пријателски, безбеден и издржлив. Чувајте ги четките за заби на вашето семејство организирани. Тоа е заштеда на простор, совршено за вашиот дом. Отпорен на бледнеење и отпорен на абење, може да се стави на секаде како и вие. Карактеристика-Боја : Розова. - Материјал : Пластика. - Големина : околу 9, 5х8, 5х3, 3см.

Параметри на производот

Стоката во категоријата