0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ХХХХДХДП Нордиски Керамички Додатоци За Бања Комплет Креативен модел На ѕвездено небо Комплет за Миење сапун диспензерот/држач За четки За Заби Свадбени материја?

ХХХХДХДП Нордиски Керамички Додатоци За Бања Комплет Креативен модел На ѕвездено небо Комплет за Миење сапун диспензерот/држач

DEN 6977.28
Во магацинот.

Тековен

Романтизам, светло ѕвездено небо дизајн, отпуштен на висока температура преку повеќе процеси Четката за заби со двојна дупка е уредно поставена и целата е тркалезна, густа и топла на допир. Керамичка чаша за миење уста, устата на чашата е тркалезна и мазна за да се грижи за вашите усни, а дното е безбедно и не се лизга без да ја повреди работната површина. Шише со керамички лосион, користејќи безбедно керамичко отпуштање со висока температура, потрајно. Главата НА ПУМПАТА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ е хромирана, нема да ' рѓосува кога е изложена на вода и е издржлива. Материјал : Керамика Паметен Уред : Број На Номодел : 5 ПАРЧИЊА бања тоалет тип : Петделен Сетромантизам, дизајн на светло ѕвездено небо, отпуштен на висока температура преку повеќе процеси.Четката за заби со двојна дупка е уредно поставена и целата е тркалезна, густа и топла на допир.Керамичка чаша за миење уста, устата на чашата е тркалезна и мазна за да се грижи за вашите усни, а дното е безбедно и не се лизга без да ја повреди работната површина.

Параметри на производот

Стоката во категоријата