0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јихом Автоматски Диспензер За Течен Сапун, 5 Ниво Прилагодлив Сензор За Движење Без Допир Диспензерот За Пумпа За Сапуница, Електричен Диспензер За Сапун Од 15,37 мл, ?

Јихом Автоматски Диспензер За Течен Сапун, 5 Ниво Прилагодлив Сензор За Движење Без Допир Диспензерот За Пумпа За Сапуница, Електричен

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

? КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ НА ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ДИСПЕНЗЕРИ за САПУН-надградете го интелигентниот диспензер ЗА сапун ЈИХОМ денес! Со својот елегантен и модерен дизајн и напредни карактеристики, никогаш повеќе нема да се вратите на традиционалните диспензери за сапун Неговата СПОСОБНОСТ ЗА ПОЛНЕЊЕ USB-C овозможува секој да трае до 60 дена. Во споредба со моделите на батерии, овој бесконтактен електричен диспензер за сапун е поеколошки и поисплатлив и доаѓа без грижа за редовна замена на батеријата. ? СУПЕРИОРНА ТЕХНОЛОГИЈА и ПРАКТИЧНОСТ - Нашиот автоматски диспензер за течен сапун 2.0 има иновативна технологија за сензори за инфрацрвено движење која автоматски лесно издава течен сапун и со подобрена стабилност на пумпата и чувствителност на сензорот, можете да изберете совршена количина сапун за да одговара на вашите потреби. Со својот дизајн без допир, диспензерот ЗА сапуница ЈИХОМ е особено привлечен за децата. ? ПАМЕТНИОТ ПРЕКИНУВАЧ, КОПЧИЊАТА и ПРИЛАГОДУВАЊАТА - подлогата за допир и индикаторското светло на горниот дел од диспензерот го олеснуваат вклучувањето или исклучувањето, додека функцијата за автоматско издавање сапун од 0,25 секунди го прави ефикасен и без напор. Можете да ја прилагодите јачината на сапунот со притискање на малите или големите копчиња за паѓање вода до саканата конзистентност, со поставки за прилагодување од 1 до 5. ?● ВОДООТПОРЕН И ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ ДИЗАЈН-бесконтактниот автоматски диспензер за сапун усвојува напреден водоотпорен дизајн IPX4 кој спречува вода или сапун да ја оштетат плочката, што го прави долготраен и издржлив и не мора да се грижите дали водата ќе тече во дозерот за сапун. Диспензерот за течен сапун ЈИХОМ може да се пофали со невидено ниво на инженерство што не обезбедува капе или протекување. ? РАЗНОВИДЕН и ВИСОКО ЕФИКАСЕН - Погоден За течен сапун, средства за чистење на лицето, шампони, па дури и средства за дезинфекција на рацете, овој диспензер за сапун е совршен за секој амбиент, вклучувајќи бања, кујна, хотел, училиште и многу повеќе.

Параметри на производот

Material:
ABS

Стоката во категоријата