0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
- Полица, Решетка За Крпи Црн Простор Алуминиумска Единечна Прачка Кујна Бања Едноставна Решетка За Крпи Монтирана На Ѕид-Должина 60см Држач За Крпи За Бања Монтиран

- Полица, Решетка За Крпи Црн Простор Алуминиумска Единечна Прачка Кујна Бања Едноставна Решетка За Крпи Монтирана На Ѕид-Должина 60см Држач

DEN 1154.40
Во магацинот.

Тековен

Услуга по Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не Навреме, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок од 24 Часа Мултифункционално Складирање, Носење Нг, Не Само што Може Да Складира И Суши Крпи, Туку И Да Додаде Модерно Чувство во Вашата Бања. Материјали, Шипката за Крпи Е Изработена од Еколошки Материјали, Има Одлична Адхезија, Заоблени Агли и Заштедува Простор. Разумно Растојание На Ѕидот, Крпите Не Се Лесни За Лепење На Ѕидот, Крпите Кои Се Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот. Анти - ' Рѓа, Анти-Гребење, Издржлив. Решетката За Крпи Има Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини и Е Многу Погодна за Бањи, Кујни Итн. Услуга по Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не Навреме, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок од 24 Часа. Мултифункционално Складирање, Носење Нг, Не Само што Може Да Складира И Суши Крпи, Туку И Да Додаде Модерно Чувство во Вашата Бања. Материјали, Шипката за Крпи Е Изработена од Еколошки Материјали, Има Одлична Адхезија, Заоблени Агли и Заштедува Простор. Разумно Растојание На Ѕидот, Крпите Не Се Лесни За Лепење На Ѕидот, Крпите Кои Се Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот. Анти - ' Рѓа, Анти-Гребење, Издржлив. Решетката За Крпи Има Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини и Е Многу Погодна за Бањи, Кујни Итн. Добредојдовте Во Продавницата "Хли". Задоволство ми е да ви служам. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања;Материјал : Простор Алуминиум;Површинска Обработка : Анодна Оксидација;Метод На Инсталација : Перфорирана Инсталација Или Инсталација Без Нокти (Не Е Вклучен Лепак Без Нокти);Спецификација : Единечен Столб;Должина : 40 см, 50 см;Лежиште За Тежина : околу 50 кг;Зошто Да Ги Избереме Нашите Решетки за Крпи Доволен Простор, Решетката за Крпи е Цврста И Издржлива, Не Само Што Може Да Складира И Суши Крпи, Туку И Да Додаде Модерно Чувство на Вашата Бања.

Параметри на производот

Single Pole;:
Length:
40Cm, 50Cm;
Weight Bearing:
About 50Kg;
Why Choose Our Towel Rack:
Sufficient Space, the Towel Rack is Sturdy and Durable, Not Only Can Store and Dry Towels, But Also Add a Modern Sense to Your Bathroom.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)

Стоката во категоријата