0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
jomgeroz wallид монтирање гел за туширање држач за складирање на шишиња за складирање на решетката за прилагодување на шампон шише со шише со шише Организатор на рачни з?

jomgeroz wallид монтирање гел за туширање држач за складирање на шишиња за складирање на решетката за прилагодување на шампон

DEN 176.00
Во магацинот.

Тековен

Gelиден монтиран гел за шишиња за шишиња за складирање на шишиња за складирање на шише со шише со шише со шишиња за висина за висина на раката : Карактеристики : Сосема нов и висок квалитет на изработена материјал за висококвалитетен материјал, безбеден, не-токсичен, здрав и издржлив, доказ за влага и водоотпорен лежиште на вода Капацитет, не е лесен за паѓање, складирање на wallидови, лесен за употреба. Погоден е за шишиња со тоалети со дијаметар на устата од 2,4-3,5 см. За идеално за држење шампон, рачен сапун, шише со гел за туширање до и до бањата. Сест-лепен дизајн, може да се инсталира без никакви професионални вештини и алатки, лесно и брзо. Исклучено за керамички плочки, мермер, штица, дрвена врата, стакло, метал и сите мазни. Спецификација : Материјал : PCOPTIONAL боја : длабока зелена, чај бои : приближно.07in Опсег на апликација : Шише за надворешна дијаметар на устата 2.

Параметри на производот

Material:
PC
Optional Color:
Deep Green, Tea Color
Size:
approx. 4.7x7.8cm/1.85x3.07in
Application Range:
Bottle Mouth Outer Diameter 2.5cm-3.5cm
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Shower Gel Hanging Rack(other accessories demo in the picture is not included.) :

Стоката во категоријата