0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Текстила памучни Крпи За Капење-Голема Крпа за Капење 27х52 Инчи - Пакување со 4 - Бела Боја - Меки И Абсорбента Крпи За Бања, Теретана, Базен, Спа Центар, Хотел, Дом &заси?

Текстила памучни Крпи За Капење-Голема Крпа за Капење 27х52 Инчи - Пакување со 4 - Бела Боја - Меки И Абсорбента Крпи За Бања, Теретана,

DEN 319.84
Во магацинот.

Тековен

УЛТРА МЕКИ и АБСОРБЕНТА : Изработени од памук со врвен квалитет, Текстилните Крпи за Капење се дизајнирани да бидат меки, нежни и многу абсорбента, што ги прави совршени за употреба во бања, теретана, базен, спа центар или користете го за Обвивка За Коса ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА : Со Димензии 27х52 инчи, овие крпи се во голема големина, што ги прави совршена големина за Обвивка на Телото после Туширање и секојдневна употреба. РАЗНОВИДНА УПОТРЕБА : Идеален За секојдневна употреба, како и за домови, хотели, спортски сали, базен и бањи. ПАКЕТ ВРЕДНОСТ : ова пакување вклучува 4 памучни крпи за капење, осигурувајќи дека секогаш имате подготвена свежа крпа кога ви треба. ЛЕСНА НЕГА : Текстилните Памучни Крпи за Капење се погодни за перење и сушење во машина, што ги прави лесни за нега и одржување. УЛТРА МЕКИ и АБСОРБЕНТА : Изработени од памук со врвен квалитет, Текстилните Крпи за Капење се дизајнирани да бидат меки, нежни и многу абсорбента, што ги прави совршени за употреба во бања, теретана, базен, спа центар или користете го за Обвивка За Коса.

Параметри на производот

Стоката во категоријата