0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Оксикот Комплет од 6 Крпи за Капење 22х44- Памучни Крпи Со Прстен За Вежбање Во Хотелска Сала за Вежбање базен спа &засилувач; Бања - Лесна Мека Издржлива Високо Абсорб?

Оксикот Комплет од 6 Крпи за Капење 22х44- Памучни Крпи Со Прстен За Вежбање Во Хотелска Сала за Вежбање базен спа &засилувач;

DEN 479.68
Во магацинот.

Тековен

Секој сет вклучува 6 повеќенаменски крпи за капење-хотел/тренинг/теретана/јога/фитнес/базен/спа/крпи за бања со димензии 22 х 44 инчи 100% памук со прстен, лесни крпи за брзо сушење. Направено во сертифициран објект ОЕКОТЕКС. Обезбедува крајна мекост, удобност, апсорпција и издржливост. Нашите крпи за капење се идеални за секојдневна редовна употреба, стануваат помеки за најдобри резултати, се мијат одделно првиот пат за да се намали влакната. Секој сет вклучува 6 повеќенаменски крпи за капење-хотел/тренинг/теретана/јога/фитнес/базен/спа/крпи за бања со димензии 22 х 44 инчи. 100% памук со прстен, лесни крпи за брзо сушење. Направено во сертифициран објект ОЕКОТЕКС. Обезбедува крајна мекост, удобност, апсорпција и издржливост. Нашите крпи за капење се идеални за секојдневна редовна употреба, стануваат помеки за најдобри резултати, се мијат одделно првиот пат за да се намали влакната.

Параметри на производот

Стоката во категоријата