0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Jardwe 1 компјутер држач за четкичка за заби, држач за четкичка за заби, висино заби за четкичка за заби, wallид за заби, четка за заби, гаргар, држач за четкичка за заби, др?

Jardwe 1 компјутер држач за четкичка за заби, држач за четкичка за заби, висино заби за четкичка за заби, wallид за заби, четка за заби,

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Комплет за чаши за држачи за заби : Направено од врвен ABC материјал, издржлив и доволно практичен за употреба Држач за четки за заби за монтирање на wallидот : Дизајнот на школка може да ги заштити вашите четки за заби и козметиката подобро од прашината и водата. Mountид за паста за заби за заби : Направено од ABC материјал, издржлив за трајна употреба. Rackидна решетка за четки за заби : Мулти-функција, исто така може да биде како кутија за козметичко складирање. Рак за четка за заби : Косичката чаша за миење на устата ја прави дренажата лесна и удобна за преземање и ставање. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на држачот за четки за заби - 8 -битен држач за четки за заби, без прашина, повеќе чиста решетка за складирање на бања. - Супер голем капацитет, не само да се наполни повеќе, туку може да држи високи шишиња за заби за паста за заби. - Мулти-функција, исто така може да биде како козметичка кутија за складирање на четки за заби. -Материјал : држач за четки за заби ABC.

Параметри на производот

Стоката во категоријата