0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Сапун Диспензери Керамика Сапун Диспензерот, Полнење Сапун Диспензерот Пумпа Шише за Бања Кујна Маса Лосион И Течност Диспензерот Сапун Шише Сапун Диспензерот Пу?

Сапун Диспензери Керамика Сапун Диспензерот, Полнење Сапун Диспензерот Пумпа Шише за Бања Кујна Маса Лосион И Течност Диспензерот

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

* Прекрасни додатоци за бања : диспензерот за сапун изгледа многу благородно и може да се совпадне со разни украси за бања *шишето со сапун е изработено од висококвалитетна керамика и е опремено со отстранлива глава на пумпата. Може да се користи многу години и не е штетен за животната средина. Шишето има добра текстура, мазно чувство на рацете и благороден изглед. *Лесен за употреба : диспензер За Полнење, отстранлива глава на пумпата и широка уста за лесно полнење. Рачно дезинфекција пумпа шише. *Можете Да Го Користите Ова Како Дозер За Сапун во Бањата или Да Го наполните Со Вашиот Омилен Лосион за Да Направите Неверојатен Декоративен Диспензер за Лосиони. * ПОДАРОК : Овој Украсен Диспензер За Сапун На Работната Површина Прави Одличен Роденден, Или Свадбен Подарок И за Мажи и За Жени. * Прекрасни додатоци за бања : диспензерот за сапун изгледа многу благородно и може да се совпадне со разни украси за бања. *шишето со сапун е изработено од висококвалитетна керамика и е опремено со отстранлива глава на пумпата. Може да се користи многу години и не е штетен за животната средина. Шишето има добра текстура, мазно чувство на рацете и благороден изглед. *Лесен за употреба : диспензер За Полнење, отстранлива глава на пумпата и широка уста за лесно полнење. Рачно дезинфекција пумпа шише. *Можете Да Го Користите Ова Како Дозер За Сапун во Бањата или Да Го наполните Со Вашиот Омилен Лосион за Да Направите Неверојатен Декоративен Диспензер за Лосиони. * ПОДАРОК : Овој Украсен Диспензер За Сапун На Работната Површина Прави Одличен Роденден, Или Свадбен Подарок И за Мажи и За Жени.

Параметри на производот

Стоката во категоријата