0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Тоалет И Четка За Тоалет За Гитара Монтирана На Ѕид Со Четка За Тоалет Креативен Дизајн На Личност Четка За Тоалет Чистење Четка За Тоалет Во Бања Поставет?

Четка За Тоалет И Четка За Тоалет За Гитара Монтирана На Ѕид Со Четка За Тоалет Креативен Дизајн На Личност Четка За Тоалет Чистење

DEN 732.80
Во магацинот.

Тековен

1 Тоалетна четка монтирана на ѕид : иновативна основа во облик на гитара, убава, стилска, интересна, чувствителна прекинувач за допир, убава и практична, скрши ја рутината, беспрекорна инсталација не му наштети на ѕидот, заштедете простор. Влакната се направени од најдобриот пвц материјал, влакната се густи, меки, тврди, силни во деконтаминација и нема да ја оштетат глазурата. Поврзувањето со навој на главата на четката не е лесно да падне, лесно се инсталира, цврсто се вклопува, чисти и нема ќорсокаци и лесно се отстрануваат тврдоглавите дамки со детергент. Основата е изработена од абс материјал, кој е густ и . Воздушната база може да биде флексибилно отворена и затворена, чиста и хигиенска, силна и. Издолжената рачка на четката е во согласност со ergономскиот дизајн и е удобна за држење, така што вашите раце нема да бидат извалкани за време на процесот на чистење. Тоалетна четка монтирана на ѕид : иновативна основа во облик на гитара, убава, стилска, интересна, чувствителна прекинувач за допир, убава и практична, скрши ја рутината, беспрекорна инсталација не му наштети на ѕидот, заштедете простор. Влакната се направени од најдобриот пвц материјал, влакната се густи, меки, тврди, силни во деконтаминација и нема да ја оштетат глазурата. Поврзувањето со навој на главата на четката не е лесно да падне, лесно се инсталира, цврсто се вклопува, чисти и нема ќорсокаци и лесно се отстрануваат тврдоглавите дамки со детергент. Основата е изработена од абс материјал, кој е густ и . Воздушната база може да биде флексибилно отворена и затворена, чиста и хигиенска, силна и. Издолжената рачка на четката е во согласност со ergономскиот дизајн и е удобна за држење, така што вашите раце нема да бидат извалкани за време на процесот на чистење.

Параметри на производот

20 inches * 2.3 inches * 3.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Стоката во категоријата