0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Mdesign Модерен Декоративен Метален Држач За Рачни Крпи За Гости Организатор За Хартиени Салфетки За Еднократна Употреба, Накит , Шминка-Бања Суета Мијалник Контра Ор?

Mdesign Модерен Декоративен Метален Држач За Рачни Крпи За Гости Организатор За Хартиени Салфетки За Еднократна Употреба, Накит , Шминка-Бања

DEN 191.84
Во магацинот.

Тековен

ЧУВАЈТЕ ГО УРЕДНО : послужавникот за држачи за Крпи е дизајниран да ги одржува сувите и организирани гостинските крпи за еднократна употреба или салфетките; Чувајте ги чистите раце без никулци со хигиенски хартиени крпи за раце за еднократна употреба кои можат погодно да се чуваат во овој практичен послужавник кој зазема многу малку простор во бањата суета или шалтер ДЕКОРАТИВНО СКЛАДИРАЊЕ : послужавникот служи како совршен додаток за соба; Користете Го во простории за прав и бањи за да им обезбедите на вашите гости свежи, чисти крпи веднаш на дофат на раката; совршен декоративен послужавник за акцент за држење свеќи, освежувачи на простории и други мали додатоци што сакате да ги содржат за стилска и организирана презентација; соберете често потребни тоалети за гостите и ставете ги на послужавник за да бидат лесни за наоѓање и подготвени за употреба. ФУНКЦИОНАЛНИ монитори за вежбање, лабава промена, шминка, додатоци за коса, лосион за раце, креми за лице и многу повеќе; Ставете на суети во бањата, маси за влез или блузи за комоди; Совршен за мажи и жени. КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од цврст челичен метал со издржлива завршница и подлога што Не се лизга; Лесна Нега-Исчистете Со влажна крпа. ЗАМИСЛЕНА ГОЛЕМИНА : Мерки 9. ЧУВАЈТЕ ГО УРЕДНО : послужавникот за држачи за Крпи е дизајниран да ги одржува сувите и организирани гостинските крпи за еднократна употреба или салфетките; Чувајте ги чистите раце без никулци со хигиенски хартиени крпи за раце за еднократна употреба кои можат погодно да се чуваат во овој практичен послужавник кој зазема многу малку простор во бањата суета или шалтер. ДЕКОРАТИВНО СКЛАДИРАЊЕ : послужавникот служи како совршен додаток за соба; Користете Го во простории за прав и бањи за да им обезбедите на вашите гости свежи, чисти крпи веднаш на дофат на раката; совршен декоративен послужавник за акцент за држење свеќи, освежувачи на простории и други мали додатоци што сакате да ги содржат за стилска и организирана презентација; соберете често потребни тоалети за гостите и ставете ги на послужавник за да бидат лесни за наоѓање и подготвени за употреба. ФУНКЦИОНАЛНИ монитори за вежбање, лабава промена, шминка, додатоци за коса, лосион за раце, креми за лице и многу повеќе; Ставете на суети во бањата, маси за влез или блузи за комоди; Совршен за мажи и жени.

Параметри на производот

Стоката во категоријата