0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЛЕНТА ЛЕН ПАМУЧНИ Крпи За Бања За Комплет За Бања - 18 Парчиња Комплет Крпи За Бања - 4 Комплети Крпи За Бања, 6 Крпи За Раце За Бања, 8 Крпи За Перење, Меки турски Комплет?

ЛЕНТА ЛЕН ПАМУЧНИ Крпи За Бања За Комплет За Бања - 18 Парчиња Комплет Крпи За Бања - 4 Комплети Крпи За Бања, 6 Крпи За Раце За Бања, 8

DEN 959.84
Во магацинот.

Тековен

ИНДИВИДУАЛНИОТ КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА : 4 Крпи за Капење (28 инчи х 54 инчи), 6 Крпи за Раце (16 инчи х 28 инчи) и 8 Крпи за Перење (13 инчи х 13 инчи) ИЗДРЖЛИВ И ДОЛГОТРАЕН КВАЛИТЕТ : Пешкирот има двоен раб на бод и е изработен од физички подобрени памучни влакна за зголемена издржливост. ЛУКСУЗНА КОНСТРУКЦИЈА : Подобрен луксуз со 550 гсм долг главен памучен ткаење, што го прави пешкирот ултра мек и супер абсорбента. Производот е погоден за подароци за домаќинство, фестивали или родендени. ВАРИЈАНТНИ БОИ : Овие навистина попустливи крпи се достапни во широк спектар на убави бои за да одговараат на секој дом или хотелска бања. ИНСТРУКЦИИ ЗА ЛЕСНА НЕГА : Машина За Перење. Измијте во ладна вода, исушете ја ниско. Измијте ги темните бои одделно. Измијте пред првата употреба. Погледнете ги упатствата за нега на етикетата за нега. ИНДИВИДУАЛНИОТ КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА : 4 Крпи за Капење (28 инчи х 54 инчи), 6 Крпи за Раце (16 инчи х 28 инчи) и 8 Крпи за Перење (13 инчи х 13 инчи). ИЗДРЖЛИВ И ДОЛГОТРАЕН КВАЛИТЕТ : Пешкирот има двоен раб на бод и е изработен од физички подобрени памучни влакна за зголемена издржливост. ЛУКСУЗНА КОНСТРУКЦИЈА : Подобрен луксуз со 550 гсм долг главен памучен ткаење, што го прави пешкирот ултра мек и супер абсорбента. Производот е погоден за подароци за домаќинство, фестивали или родендени. ВАРИЈАНТНИ БОИ : Овие навистина попустливи крпи се достапни во широк спектар на убави бои за да одговараат на секој дом или хотелска бања. ИНСТРУКЦИИ ЗА ЛЕСНА НЕГА : Машина За Перење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата