0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач За ЕЛЕКТРИЧНА Четка За Заби СО ВРВ На Ланец Со Чаша, Организатор На Четка За Заби Монтиран На Ѕид, Клип За Складирање Со Звучна Четка за Заби Со Лепило, Сет За Д?

Држач За ЕЛЕКТРИЧНА Четка За Заби СО ВРВ На Ланец Со Чаша, Организатор На Четка За Заби Монтиран На Ѕид, Клип За Складирање Со Звучна Четка

DEN 73.44
Во магацинот.

Тековен

●Најдобриот Електричен Комплет за држачи За Четки За Заби Не знаете каде да ја ставите четката за заби? Нема доволно простор во бањата? Дали вашата четка за заби секогаш паѓа? Сет за држач за ЕЛЕКТРИЧНА четка за заби со ВРВ на ланец содржи еден држач за четка за заби и чаша за четкање заби Можете да ја чувате четката за заби и да ја закачите електричната чаша за четки за заби на држачот без да зафаќате простор. Тоа е навистина одлична алатка за да го направите четкањето на забите поудобно и да ви даде поуредна бања. ●Широка Компатибилност ● држачот За четка за заби е погоден за повеќе од 99% од електричните четки за заби на пазарот, се додека дијаметарот на четката за заби е помеѓу 18мм-35ММ. ● Премиум Материјали ● држачот За четка и чашата се изработени од еколошки материјали за СТОМАЧНИ МУСКУЛИ. Вклучената задна лента е исто така нетоксична, материјали за рециклирање без мирис, таа е безопасна за животната средина и човечкото тело. ●Хуманизиран Дизајн●држачот за четка за заби монтиран на ѕид може да заштеди простор и да го елиминира нередот во бањата. Дното усвојува трислоен чекор дизајн, кој совршено може да ја поправи положбата на четката за заби и чашата. И да се спречи тоа да падне. Во исто време, дизајнот на дренажната дупка на дното може брзо да ја исцеди преостанатата вода и секогаш да ја одржува четката за заби сува. Тоа е суштинска и практична алатка за домашен живот, едноставна и удобна за употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата