0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ТОПИНЦН Пешкир Решетката Простор Алуминиум Полирање Оксидација Дома Хотел Бања Простор Алуминиум Подвижни Повеќе Прачка Држач За Крпа Држач За Чување Организато?

ТОПИНЦН Пешкир Решетката Простор Алуминиум Полирање Оксидација Дома Хотел Бања Простор Алуминиум Подвижни Повеќе Прачка Држач За Крпа Држач

DEN 317.28
Во магацинот.

Тековен

Може подобро да спречи лизгање на крпата, а може да се користи и за чување облека Висококвалитетен простор алуминиумски материјал, не е лесен за ' рѓа, цврст и издржлив во употреба. Стилска и убава, лесна инсталација, погодна за домашна бања и хотелска бања. Прицврстување на завртки, задебелена шипка за крпи и силна носивост, не е лесно да падне. Решетка за крпи монтирана на ѕид, во голема мера заштедувајќи го просторот за складирање во бањата, практичен за употреба. Може подобро да спречи лизгање на крпата, а може да се користи и за чување облека. Решетка за крпи монтирана на ѕид, во голема мера заштедувајќи го просторот за складирање во бањата, практичен за употреба. Прицврстување на завртки, задебелена шипка за крпи и силна носивост, не е лесно да падне. Висококвалитетен простор алуминиумски материјал, не е лесен за ' рѓа, цврст и издржлив во употреба. Стилска и убава, лесна инсталација, погодна за домашна бања и хотелска бања. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикл : Материјал За Решетка За Крпи : Третман На Површина Од Алуминиум Во Вселената : Лежиште За Оксидација На Полирање : 30кг / 66,1 фунти Тип : 3 Прачки Со Кука, 4 Прачки Со Кука, 5 Прачки Со Кука, Црни 5 Прачки, Црни 4 Прачки, Црни 3 Прачки (по избор) 3 Прачки Висина На Решетката : Прибл.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Towel Rack
Material:
Space Aluminum
Surface Treatment:
Polishing Oxidation
Load Bearing:
30kg / 66.1lb
Type:
3 Rods with Hook, 4 Rods with Hook, 5 Rods with Hook, Black 5 Rods, Black 4 Rods, Black 3 Rods (optional)
3 Rods Rack Height:
Approx. 260mm / 10.2in
4 Rods Rack Height:
Approx. 310mm / 12.2in
5 Rods Rack Height:
Approx. 360mm / 14.2in
Space between Rods:
Approx. 40mm / 1.6in
Single Rod Length:
Approx. 290mm / 11.4in
Total Width:
Approx. 320mm / 12.6in
Base Width:
Approx. 30mm / 1.2in
Weight:
Approx. 565g-728g / 19.9oz-25.7oz
Package List:
1 x Towel Rack1 x Screw Kit:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Стоката во категоријата