0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Када за када, капа за када, бамбус полица за туширање, туш за туширање, за читање, држач за чување на лента за проширување на мост за бања, преклопна када, обвивка за к?

Када за када, капа за када, бамбус полица за туширање, туш за туширање, за читање, држач за чување на лента за проширување на

DEN 5135.20
Во магацинот.

Тековен

Бања за бања и додатоци за луксузни бања : Нашата лента за бања со кади со држач за сапун обезбедува класичен луксуз и пријатно бања со бања и држач за сноп за телефон, i Pad, стакло и таблет Елегантна табла за бања со одмор на книги и држачи на свеќи. Луксузен бамбус бања мост када кади фиока решетката за бања, тенок дизајн, проширување. Издржлив бамбус и метален материјал во исклучителна изработка за многу години употреба. Може да се постави на када за држење на предмети i Pad, таблета, книги, вино и храна може да се постават на неа за удобен дострел. Таблетите и книгите можат да се одржат со метална решетка стабилно за читање при капење. Бања за бања и додатоци за луксузни бања : Нашата лента за бања со кади со држач за сапун обезбедува класичен луксуз и пријатно бања со бања и држач за сноп за телефон, i Pad, стакло и таблет. Елегантна табла за бања со одмор на книги и држачи на свеќи. Луксузен бамбус бања мост када кади фиока решетката за бања, тенок дизајн, проширување. Издржлив бамбус и метален материјал во исклучителна изработка за многу години употреба. Може да се постави на када за држење на предмети i Pad, таблета, книги, вино и храна може да се постават на неа за удобен дострел. Таблетите и книгите можат да се одржат со метална решетка стабилно за читање при капење. Раскошно искуство за капење : Нашиот украсен мост за бања го прави задоволството за капењето.

Параметри на производот

Стоката во категоријата