0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Тоалет Компактна Големина Тоалетна Чинија Четка И Држач За Чистење Тоалетна Чинија Со Силиконски Влакна Мали Рамни Флексибилни Четки За Тоалет За Четка З?

Четка За Тоалет Компактна Големина Тоалетна Чинија Четка И Држач За Чистење Тоалетна Чинија Со Силиконски Влакна Мали Рамни Флексибилни Четки За

DEN 276.16
Во магацинот.

Тековен

* Силиконски материјал : четката за тоалет е изработена од силикон, мека и нема да му наштети на тоалетот, долг животен век и не е лесно да се оштети * Стил на дизајн : Вентилирана дренажа на дното, лесна за чистење, вентилирана и лесна за сушење, дизајн на цилиндрична рачка, нелизгачки, разумни точки на сила. * Лесен за инсталирање : монтиран на ѕид и под, самолеплив ѕид, лесен за инсталирање, монтиран на подот и ѕидот за да заштедите простор . * Широк спектар на употреба : прилагодете се на целото чистење на бањата, ефикасно чистење, способно да стигне до секој мртов агол,навистина четка повеќенаменска. * Силиконски материјал : четката за тоалет е изработена од силикон, мека и нема да му наштети на тоалетот, долг животен век и не е лесно да се оштети.* Стил на дизајн : Вентилирана дренажа на дното, лесна за чистење, вентилирана и лесна за сушење, дизајн на цилиндрична рачка, нелизгачки, разумни точки на сила.

Параметри на производот

Стоката во категоријата