0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Тоалет ЗУКЕМТС Силиконска Четка За Тоалет, Тоалетна Четка За Чистење Wc Со Држач За Рамна Глава Флексибилна Четка За Меки Влакна, Чистење На Јазот Во Додато?

Четка За Тоалет ЗУКЕМТС Силиконска Четка За Тоалет, Тоалетна Четка За Чистење Wc Со Држач За Рамна Глава Флексибилна Четка За Меки Влакна,

DEN 1398.40
Во магацинот.

Тековен

Четката за тоалет со долга рачка, исто така, може да спречи валкање на вашите раце за време на чистењето ●Влакната ТРП се флексибилни и не го повредуваат тоалетот. ●Исцедете на дното, двојно исцедете без акумулација на вода. ●Претпочитан материјал, издржлив и издржлив. ●Силна детергентност за заштита на глазурата, површината за контакт на влакната е голема и мека, што го олеснува чистењето на жлебовите. Четката за тоалет со долга рачка, исто така, може да спречи валкање на вашите раце за време на чистењето. ●Влакната ТРП се флексибилни и не го повредуваат тоалетот. ●Исцедете на дното, двојно исцедете без акумулација на вода. ●Претпочитан материјал, издржлив и издржлив. ●Силна детергентност за заштита на глазурата, површината за контакт на влакната е голема и мека, што го олеснува чистењето на жлебовите. Материјал : ПП+TPRcolor : Бела, Розова, Сина : 38x10x4cmquanty : 1pcacking : 1*тоалет четка+1*ѕид налепница.

Параметри на производот

Стоката во категоријата