0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
- Полица Балкон Бања Отворен Пешкир Решетката За Базен Област Самостојно Со Полица, Ниво Метал Пешкир Полици Организатор За Бања, Крпи И Многу Повеќе/Злато/80 * 25 * 120с?

- Полица Балкон Бања Отворен Пешкир Решетката За Базен Област Самостојно Со Полица, Ниво Метал Пешкир Полици Организатор За Бања, Крпи

DEN 4287.20
Во магацинот.

Тековен

[4-Ниво Дизајн]Држачот За Крпи На Подот Има 4 Нивоа На Различни Висини Кои Се Движат Независно За да Ги Обесат Вашите Влажни и Суви Крпи во исто време,Обезбедете Доволно Простор За Складирање На Повеќе Крпи Додека Им Дозволувате Да Се Исушат На Воздух [Вградената Полица]Има Долна Полица Која е Со Вистинска Големина За Дополнителни Крпи За Лице,Крпи за Перење,Флип-Апостолки ,tsс. [Издржлив И Стабилен]Изработен Од Метална И Високотемпературна Боја,Отпорен На ' рѓа,Долг Работен Век, Правоаголна Основа Што Ја Одржува Стабилна во Бањата. [Лесно За Инсталирање] Држачот За Крпи За Покрај Базенот Е Опремен Со Нелизгачки Подлошки За Стапала За Да Спречи Лизгање и Да Помогне да Се Задржи На Место На Која било Surface.It Лесно И Брзо се Собира. [Разни Намени]Оваа Решетка за Крпи Е Совршена За Стилски Држење На Вашите Крпи за Перење,Крпи за Лице и Чаршафи За Бања И Нуди Удобен Пристап до Вас или Вашите Гости. [4-Ниво Дизајн]Држачот За Крпи На Подот Има 4 Нивоа На Различни Висини Кои Се Движат Независно За да Ги Обесат Вашите Влажни и Суви Крпи во исто време,Обезбедете Доволно Простор За Складирање На Повеќе Крпи Додека Им Дозволувате Да Се Исушат На Воздух. [Вградената Полица]Има Долна Полица Која е Со Вистинска Големина За Дополнителни Крпи За Лице,Крпи за Перење,Флип-Апостолки ,tsс. [Издржлив И Стабилен]Изработен Од Метална И Високотемпературна Боја,Отпорен На ' рѓа,Долг Работен Век, Правоаголна Основа Што Ја Одржува Стабилна во Бањата.

Параметри на производот

Material:
Iron
Surface:
High Temperature Paint
Color:
Black,White,Gold
Style:
Free Standing
Product Size:
60X25X120Cm;70X25X120Cm;80X25X120Cm
Package Size:
122X9X30Cm
Package Included:
1Xtowel Rack with Shelf
We Stand behind Quality of All of Our Products.If You Have Ang Question Please Feel Free to Contact Us. :

Стоката во категоријата