0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Homoyoyo Бебе четки за заби Забава Детска детска четка за заби за заби, симпатична организатор за бања, монтиран за заби за заби за заби за заби за деца за деца, девојчињ?

Homoyoyo Бебе четки за заби Забава Детска детска четка за заби за заби, симпатична организатор за бања, монтиран за заби за заби за заби

DEN 163.04
Во магацинот.

Тековен

Може да се користи како лесна за чување паста за заби или четка за заби, а може да се користи и како чаша за миење на устата Одлично за чување четки за заби, паста за заби. Дизајн на wallид, не-порозна инсталација, со добар капацитет за лого за вашата побезбедна употреба. Лесно е да се избришете чисто или миење со сапун и вода. Лесно е да се земат и чуваат со мала тежина и компактна големина, многу погодно за употреба. Децата ќе сакаат да ги четкаат забите. Лесна инсталација, нема потреба да го прободувате wallидот, стабилна и издржлива со лепливост, чашата за четка за заби не е лесно да се падне. Убав организатор на бања. Едноставниот и дарежлив дизајн на цртани филмови за цртани филмови е прекрасна по изглед, многу привлекувајте ги вашите деца. Симпатична и забавна организатор за четки за заби во стил на цртан филм. Опис Забава за деца, држач за четкичка за заби за животни, симпатична организатор за бања, монтиран четка за заби, држач за паста за заби за девојчиња за деца- Материјал : ПП;- Големина : 15.

Параметри на производот

Стоката во категоријата