0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Тоалет И Држач За Тоалет Четка За Четка За Тоалет Лотос Четка За Тоалет Со Долг Држач За Четка За Тоалет За Бања Алатка За Чистење Тоалет Четка За Тоалет И Д?

Четка За Тоалет И Држач За Тоалет Четка За Четка За Тоалет Лотос Четка За Тоалет Со Долг Држач За Четка За Тоалет За Бања Алатка

DEN 459.20
Во магацинот.

Тековен

Држачот за четка за тоалет обезбедува едноставно и дискретно складирање што ги одржува подовите чисти и суви; зафаќа многу малку простор на подот и уредно се навива покрај тоалетот, кадата или мијалникот Кога го користите, подигнете ја четката за тоалет и лотосот автоматски ќе се отвори. 12 Dx17, 73 H инчи. Чистачот за тоалет ја држи четката содржана и надвор од видното поле,изгледа пријатно за очи. 360°ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ НА ГЛАВАТА НА ЧЕТКАТА : влакната се долги и густи,издржливи и силни,но нежни за вашиот тоалет; помогнете да стигнете до мртвите агли,особено до работ, исчистете го тоалетот длабоко и темелно. Држачот за четка за тоалет обезбедува едноставно и дискретно складирање што ги одржува подовите чисти и суви; зафаќа многу малку простор на подот и уредно се навива покрај тоалетот, кадата или мијалникот. Кога го користите, подигнете ја четката за тоалет и лотосот автоматски ќе се отвори. 12 Dx17, 73 H инчи. Чистачот за тоалет ја држи четката содржана и надвор од видното поле,изгледа пријатно за очи. 360°ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ НА ГЛАВАТА НА ЧЕТКАТА : влакната се долги и густи,издржливи и силни,но нежни за вашиот тоалет; помогнете да стигнете до мртвите агли,особено до работ, исчистете го тоалетот длабоко и темелно. Кусталитоа е погоден за сите видови бањи и е ваш креативен и одличен помошник за чистење. Заслужувате удобна и чиста четка и држач за тоалет.Информации за производот име на производ : комплет за четка за тоалет / Држач за Четка За Тоалет / Четка За Тоалет / Четка За Тоалет Со Држач / Четка За Тоалет/ Четка За Тоалет Димензии На Производот : 5.12дх17,73ч Инчен материјал : Вклучен Пластичен Пакет : Држач за Четка за Тоалет*1кога ќе го користите, земете ја четката за тоалет и Лотосот ќе се отвори автоматски.

Параметри на производот

Стоката во категоријата