0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Исцелен Организатор Со Капак Држачи За Чаши За Монтирање На Ѕид Држач За Чаши За Дозер За Вода Диспензерот За Пластична Чаша Диспензерот За Чаши За Чаши За Бања Орг?

Исцелен Организатор Со Капак Држачи За Чаши За Монтирање На Ѕид Држач За Чаши За Дозер За Вода Диспензерот За Пластична Чаша Диспензерот

DEN 226.72
Во магацинот.

Тековен

ДИСПЕНЗЕРОТ за ПОЛАДНА ЧАША користи Диспензерот За Чаши За Ладилник За Вода-одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење ДРЖАЧ ЗА ХАРТИЕНА ЧАША за МОНТИРАЊЕ на ЅИД - : има капак на главата на внатрешните хартиени чаши од,,, проѕирниот сад може да ви овозможи да ја видите чашата внатре. Лесен за проверка и лесен за полнење. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ЗА ВОДА Широка Примена : Применлива за различни прилики, како што се канцеларии, дом, дневна соба, кујна, ресторани, хотели и друга ситуација на која и е потребна хартиена чаша за практично користење. КОНТЕЈНЕР ЗА ХАРТИЕНА ЧАША Мода и креативен изглед, минималистички дизајн, таа е погодна за повеќето стилови на декорација. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ЧАШИ од 3 МЛ КОРИСТИ ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ЗА ВОДА ОД ХАРТИЈА диспензерот за чаши за хартија е лесен за употреба во различни ситуации кога се потребни хартиени чаши. На ѕидот монтирани хартија чаша диспензерот е предвидено врвови делови дизајн за чување спакувани чај лист, бар кафе,. Список на пакети 1 X Карактеристики На Диспензерот За Чаши За Еднократна Употреба-Материјал : пластичен диспензер за виси чаши-Боја : избрана боја диспензерот за хартиена чаша-Големина(3oz) : 38,00 X10, 00 X8, 50cm/14, 93 X3, 93 X3 Пластичен Држач за Чаши. - Држачот за чаши е едноставен за инсталирање и не треба да се удира со тупаници. Покријте за да ја држите чашата подалеку од прашина и лесно да ја наполните чашата со капак. - Фина изработка, лесно се зема отстранување прашина, хартиената чаша не е неуредна, уреден диспензер за шолја за кафе поставен на ѕид.

Параметри на производот

Стоката во категоријата