0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кауфман-Премиум Комплет Крпа за Перење од 12 Памучен Прстен, Високо Апсорбирачки, Издржливи И Ултра Меки Крпи За Миење Од Суштинско Значење За Бања, Спа, Теретана и К?

Кауфман-Премиум Комплет Крпа за Перење од 12 Памучен Прстен, Високо Апсорбирачки, Издржливи И Ултра Меки Крпи За Миење Од

DEN 239.84
Во магацинот.

Тековен

ПРЕМИУМ КОМПЛЕТ КРПА за ПЕРЕЊЕ : Нашите крпи за перење со врвен квалитет се со големина од 13 х 13 Инчи Произведени со 100% чешлан памук со прстен, овие крпи за лице имаат за цел доволно да ги задоволат сите ваши потреби. КВАЛИТЕТ : крпите за перење се произведени со 100% висококвалитетен памук наменет за зголемување на сигурноста и издржливоста што траат долго. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО : Нашите крпи за перење може да се користат за бања, спа, теретана, кујна, па дури и како крпа за отстранување шминка за сенка за очи, маскара, кармин, облоги и многу повеќе. КОМПЛЕТОТ ВКЛУЧУВА : 12-Парчиња / 72-Парчиња / 144-Парчиња аква боја пакувања кои се супер меки на допир и многу апсорбирачки. ИНСТРУКЦИИ ЗА НЕГА : Машина измијте ги крпите за перење на нежен циклус по потреба (без бои, мириси, белило и омекнувачи). За секојдневно перење, измијте крпи во редовен режим. Измијте крпи во ладна вода, не користете белило. За да ја минимизирате влакната, исушете ја со лист за сушење. Нашите 100% памучни врвни крпи за перење нудат низа високо впивачки и разноврсни крпи со атрактивни бои од кои можете да изберете. Нашите професионално изработени крпи обезбедуваат оптимална покриеност во однос на употребливоста додека се грижат за вашите различни потреби. Тие се идеални и неопходни за целата ваша бања, теретана, кујна и personal потреби. Не ги уништувајте вашите добри крпи со дамки за отстранување шминка. Можете да ги користите во вашата главна спална соба, гостинска соба, хотел, кујна и Airbnb. Можете дури и да ги понесете со вас кога ќе патувате. Нашите крпи и крпи се разноврсни и можат да се користат насекаде во вашиот дом и на одмор. Овие висококвалитетни крпи нудат : - извонредно луксузно чувство иesетски бои - 100% чешлано ткаење со прстен за мек допир-Вредност и издржливост, за разлика од кој било друг сет што се продава преку интернет.

Параметри на производот

Стоката во категоријата