0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЈОРА Вртење Алатка Карбид Вртење Инсерти STGFR1212H16 Жлеб Арбор Вртење Алатка Држач Струг Здодевен Бар ЗА TGF32R Вметнете Вртење Носителите

ЈОРА Вртење Алатка Карбид Вртење Инсерти STGFR1212H16 Жлеб Арбор Вртење Алатка Држач Струг Здодевен Бар ЗА TGF32R Вметнете Вртење Носителите

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Може да ги намали трошоците за мелење на алатот и да ја подобри ефикасноста на сечењето Замена за различни средини за обработка, дури и во многу многу лоша средина за обработка на леано железо, таа исто така има добра функционалност. Брз и лесен режим на стегање и замена, потребен е само еден клуч за да се завршат сечилото за замена и шимот. STGFR1212 H16 Жлеб Арбор Вртење Држач Алатка Струг Здодевни Бар ЗА TGF32 R Вметнете. Карбидни Влошки-материјалот на сечилото е карбид, влошката може да се користи за завршна обработка, полу-завршен челик и нерѓосувачки челик со висока цврстина, низок коефициент на триење, висока отпорност на абење и хемиска стабилност. Може да ги намали трошоците за мелење на алатот и да ја подобри ефикасноста на сечењето. Замена за различни средини за обработка, дури и во многу многу лоша средина за обработка на леано железо, таа исто така има добра функционалност. Брз и лесен режим на стегање и замена, потребен е само еден клуч за да се завршат сечилото за замена и шимот. STGFR1212 H16 Жлеб Арбор Вртење Држач Алатка Струг Здодевни Бар ЗА TGF32 R Вметнете. Карбидни Влошки-материјалот на сечилото е карбид, влошката може да се користи за завршна обработка, полу-завршен челик и нерѓосувачки челик со висока цврстина, низок коефициент на триење, висока отпорност на абење и хемиска стабилност.

Параметри на производот

Model:
STGFR1212H16
Material:
Steel
Shank:
12mm
Length:
100mm
Suitable Insert:
TGF32R (Not included)
Quantity:
1PC
Features:
It can reduce the tool grinding cost and improve the cutting efficiency.:
Replacement for a variety of processing environments, even in very very bad cast iron processing environment, it also has good functional.:
Quick and easy clamping and replacement mode, only need one wrench to complete the replacement blade and shim.:
Package Included:
1pc x STGFR1212H16 Holder:
Message us for further assistance if have any question or problem with the product.We will be very glad that can help you :

Стоката во категоријата