0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алатка За Вртење Струг со висока Јачина на Зафат, Здодевна Лента, Брзо Сечење За Индустрија Од Леано Железо за Разновидна Обработка

Алатка За Вртење Струг со висока Јачина на Зафат, Здодевна Лента, Брзо Сечење За Индустрија Од Леано Железо за Разновидна Обработка

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Деловите имаат добра ригидност, долг работен век и ја намалуваат цената на алатите Тесна толеранција и неусогласени перформанси. За корисникот е погодно да се стегне и замени, а потребен е само клуч за да се заврши замената на подлогата за сечилото и сечилото. Карактеристики висока јачина на зафат, отпорност на удар, брзо сечење и обработка. Практичната и разновидна средина за обработка, дури и во многу валкана средина како што е леано железо, исто така има многу добри карактеристики. Тесна толеранција и неусогласени перформанси. Деловите имаат добра ригидност, долг работен век и ја намалуваат цената на алатите. Карактеристики висока јачина на зафат, отпорност на удар, брзо сечење и обработка 4. За корисникот е погодно да се стегне и замени, а потребен е само клуч за да се заврши замената на подлогата за сечилото и сечилото. Практичната и разновидна средина за обработка, дури и во многу валкана средина како што е леано железо, исто така има многу добри карактеристики.Спецификација : Карактеристики : Тесна толеранција и неусогласени перформанси.Деловите имаат добра ригидност, долг работен век и ја намалуваат цената на алатите.Карактеристики висока јачина на зафат, отпорност на удар, брзо сечење и обработкапогодно е корисникот да се стегне и замени, а потребен е само клуч за да се заврши замената на подлогата за сечилото и сечилото.

Параметри на производот

Features:
Tight tolerance and mismatched performance.:
The parts have good rigidity, long service life and lower the cost of tools.:
Features high grip strength, impact resistance, fast cutting and processing:
It is convenient for the user to clamp and replace, and only a wrench is needed to complete the replacement of the blade and blade pad.:
Practical and diverse processing environment, even in very dirty environment such as cast iron, also has very good characteristics.:
Specification:
Material:
stainless steel
Model:
MGEHR1616-2
Overall length:
100mm / 4in
Suitable for:
semi - finishing, finishing
Package list:
1 x MGEHR1616-2 Holder:
10 x insert:
1 x wrench:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Please note that the knife edge appearance of the CNC tool holder is shipped randomly.:

Стоката во категоријата