0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
30мл поправка на автомобили Професионално лепило за автомобили за делови за модификација

30мл поправка на автомобили Професионално лепило за автомобили за делови за модификација

DEN 657.60
Во магацинот.

Тековен

Лесно за нанесување : Распоредете 3-4 капки по квадратен сантиметар на & спреј тенок палто активатор на други чекање 10 секунди пред да се сврете и, конечно, заедно со делови од врската Широко користење за ентериери на автомобили, седишта, управувачки тркала, кожа, стакло, пластика, гумени ремени, гуми, фарови, метални делови, итн. Може да се користат за поврзување на истиот материјал или различни материјали. Одлично за итни поправки на мали и големи предмети. Овие делови за автомобили се задолжителни за механичари и автомобилски гејки. Контакт со кожата, можете да нанесете супер Super на области што треба да се санираат и да се нанесуваат со прстите без да ги повредите. Формула што нема да се држи до. Широка употреба : Оваа модификација на автомобили е погодна за ентериери на автомобили, седишта, управувачки тркала, кожа, стакло, пластика, гумени ремени, гуми, фарови, метални делови, итн. Може да се користи за поврзување на истиот материјал или различни материјали. Одлично за итни поправки на мали и големи предмети. 【Широка апликација】 Погодна за ентериери на автомобили, седишта, управувачки тркала, кожа, стакло, пластика, гумени ленти, гуми, фарови, метални делови, итн. Може да се користат за врзување на ист материјал или помеѓу различни материјали. Идеално за совршени реставрации мали предмети и поправки за итни случаи поголеми предмети. Лесно за нанесување : Распоредете 3-4 капки по квадратен сантиметар на & спреј тенок палто активатор на други чекање 10 секунди пред да се сврете и, конечно, заедно со делови од врската. Широко користење за ентериери на автомобили, седишта, управувачки тркала, кожа, стакло, пластика, гумени ремени, гуми, фарови, метални делови, итн. Може да се користат за поврзување на истиот материјал или различни материјали. Одлично за итни поправки на мали и големи предмети. Овие делови за автомобили се задолжителни за механичари и автомобилски гејки. Контакт со кожата, можете да нанесете супер Super на области што треба да се санираат и да се нанесуваат со прстите без да ги повредите. Формула што нема да се држи до. Широка употреба : Оваа модификација на автомобили е погодна за ентериери на автомобили, седишта, управувачки тркала, кожа, стакло, пластика, гумени ремени, гуми, фарови, метални делови, итн.

Параметри на производот

Product name:
car car adhesive
Net weight:
30ml
Caution:
1. Keep away from children.:
2. Avoid contact with eyes, skin and clothing. Store in a cool, well-ventilated place away from heat, sparks and open flames. Keep container tightly closed until you are ready to use :
3. This has instant adhesion. To protect your is recommended to wear gloves during use.:
If you accidentally come into contact with your skin, rinse with water.:
leaves a light mucous membrane on skin. Please don't be nervous, you can resume normal work activities and will disappear naturally after a few hours.:
4. In order to fully realize viscosity please use within 12 months after receiving :
package contains:
2pcs*30ml car repair :

Стоката во категоријата